« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
NAJAVE

10 godina Dance Harda - DJ Kneža 5. listopada u Vintageu

Marko Knežević, poznatiji kao DJ Kneža, pokrenuo je davne 2009. u Zagrebu projekt Dance Hard posvećen eurodance, pop, cro dance trash i techno glazbi devedesetih godina

DJ Kneža u Dance Hard elementu...
DJ Kneža u Dance Hard elementu... (Samir Cerić Kovačević)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

DJ Kneža

,

Dance Hard

Zagrebački kralj tuluma DJ Kneža slavi 10 godina programa Dance Hard kojim je osvojio klubove i festivale diljem Hrvatske. Za jubilarni rođendan u Vintage Industrialu 5. listopada sprema najrasplesaniji i dosad najveći party baziran na dance glazbi 90-ih i nultih.

Marko Knežević, poznatiji kao DJ Kneža, pokrenuo je davne 2009. u Zagrebu projekt Dance Hard posvećen eurodance, pop, cro dance trash i techno glazbi devedesetih godina uz povremene izlete u razdoblje ranih nultih godina 21. stoljeća.

U 10 godina postojanja, zaraza zvana Dance Hard djelovala je u nekolicini zagrebačkih klubova, a posljednju godinu dana uspješno stoluje u Vintage Industrialu. Gostujućim nastupima pokorio je Osijek, Požegu, Novu Gradišku, Koprivnicu, Varaždin, Čakovec, Novi Marof, Zabok, Veliku Goricu, Karlovac, Ogulin, Rijeku, Split, Dubrovnik i mnoge druge gradove diljem zemlje.

Na Ferragosto JAMU Kneža unazad nekoliko godina dobiva i vlastitu pozornicu, a upravo na posljednjem festivalskom izdanju doživio je vrhunac karijere nastupajući zajedno s dance kraljicama Mineom, I Bee i Ellom čiji se hitovi redovito mogu čuti u njegovim setovima. Najveći Dance Hard na Ferragostu bio je uvertira u party kakav sprema u listopadu povodom proslave ovog ključnog jubileja.

DANCE HARD - All night w. DJ Kneža (promo 2019.)

Bomfunk MC's, Ivana Brkić, Eiffel 65, MC Hammer, E.T., Colonia, The Prodigy, Michael Jackson, Backstreet Boys, Spice Girls, Senna M, Kasandra, Scooter, Culture Beat, Haddaway, Snap!, Technotronic, 2 Unlimited, La Bouche, Velina, Madonna, Britney Spears, Dino Dvornik, Tajči, Gigi D'Agostino, DJ BOBO, Eminem, Pink, Lady Gaga, French Affair, Vengaboys, LMFAO, Rednex, Los Del Rio, pa čak i tema Pokemona često su na njegovim setlistama gdje party atmosferu podiže vlastitim specijalnim lightom i neizostavnom dim mašinom.

Na istoj valnoj duljini s publikom, uvijek u misiji da se i sam zabavi, DJ Kneža je Dance Hard programom uspio okupiti pojedince oprečnih supkultura te kreirati prostor gdje i najukočeniji otpuštaju kočnice. Bez osude što je kvalitetno, a što nije, Dance Hard nudi prepuštanje i povezivanje u istinsko katarzično iskustvo. Knežin osjećaj za puls publike i party donio mu je titulu kralja tuluma čiji su nastupi nezamjenjivi i neusporedivi s ičim na domaćoj klupskoj sceni. Proslava 10. rođendana Dance Harda svakako je party koji se ne bi smio propustiti!

DANCE HARD w. DJ Kneža @Ferragosto JAM

Ulaznice
Ulaznice se kupuju isključivo na dan eventa na ulazu u Vintage po cijeni od 20 kuna.
FB event: facebook.com/events/433281760871301/
Organizator je Dostava Zvuka.

05.09.2019. 15:30:00
Novi komentar
nužno
nužno