« Spektakli
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Zrinka Cvitešić u klubu Sax! otvorila petu sezonu Ženske priče

Svi željni zanimljivih i zabavnih tema sinoć su uživali u prepunom klubu Sax! za što je zaslužna zvijezda večeri Zrinka Cvitešić i njeni gosti

Ugodna večer u SAX-u
Ugodna večer u SAX-u (Martina Kenji)
Više o

Zrinka Cvitešić

,

Marijana Perinic

,

klub SAX

,

Ženska priča

U Klubu hrvatskih glazbenika Sax! sinoć je otvorena peta sezona talk-showa „Ženska priča", na kojem je komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila svestranu i talentiranu glumicu s uspješnom inozemnom karijerom, Zrinku Cvitešić.

Na sceni su im se pridružili i Zrinkin dugogodišnji prijatelj, glumac i voditelj Marinko Leš te doktorica Ljerka Eljuga. Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Svi željni zanimljivih i zabavnih tema sinoć su uživali u prepunom klubu Sax! za što je zaslužna zvijezda večeri Zrinka Cvitešić i njeni gosti. U ugodnom dvosatnom razgovoru sa stand up komičarkom Marijanom Perinić, Zrinka je publici otkrila detalje o svom odrastanju u Karlovcu, uzdizanju na glumačkom putu te o svim usponima i padovima života u Engleskoj. Malo koja glumica odiše tolikom skromnošću i jednostavnošću kao što je Zrinka, iza čijeg priznatog međunarodnog uspjeha stoje mnogobrojne prestižne nagrade, ali i veliki talent te naporan i predan rad.

S trenutnom adresom u Glasgowu, otkrila je i svoju strast prema maslinarstvu i kuhanju, a sve njene mane i vrline na sceni je s publikom podijelio i njen dugogodišnji prijatelj Marinko Leš, koji se nije libio ispričati smiješne anegdote iz tinejdžerskog doba, simpatične pričice o Zrinkinom perfekcionizmu, ali i o čvrstom prijateljstvu u kojem ima mjesta samo međusobnoj podršci i iskrenosti.

Ugodnoj atmosferi svakako je pridonijela i doktorica Ljerka Eljuga, koja je zajedno sa Zrinkom naglasila važnost redovnog pregleda dojke, te apelirala na osvješćivanje žena kako upravo dolazak liječniku na vrijeme može spasiti život.

Zrinka je spremno odgovarala i na brojna pitanja iz publike, a bilo je tu naravno riječi i o kazalištu, filmu, tremi i svim onim neugodnim situacijama na daskama koje život znače, te za sam kraj naglasila je kako će sada ipak češće dolaziti u Zagreb zbog glavne uloge u predstavi „Tko pjeva, zlo ne misli", čija se premijera očekuje 28.rujna u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Bila je to još jedna uspješna Ženska priča, a nastavak očekujemo 10. listopada s nekim novim, zasigurno zanimljivim ženskim licima.

23.09.2017. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno