« Horoskop
objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca
HOROSKOP

Znakovi koji su vjerni i oni koji - nisu

Ako vjerujete u horoskop, onda biste se trebali dobro raspitati prije nego što uđete u vezu s nekim tko nije baš nešto vjeran/na

Tko je to? ;)
Tko je to? ;) (Arhiva)
Više o

nevjera

,

horoskop

,

vjernost

Horoskop je nekima zabava, nekima glupost, a nekima pravi posao od kojeg žive. Naravno, uz to se stalno javljaju razne ideje, pa tako nije loše pogledati koji su to znakovi horoskopa koja vjernost nije baš najjača strana, da pristojno kažemo...

Najpopularnija britanska web stranica za online spojeve, IllicitEncounters, analizirala je podatke svojih oženjenih članova i otkrila da svoje partnere najčešće varaju Vage, a 16 posto svih preljubnika tog je horoskopskog znaka.

Blizu Vage su i 'dvolični' Blizanci s 14 posto, slijede ih Jarci s 12 posto, dok je Škorpion čini se najvjerniji znak zodijaka.

Ženske su Vage u ovoj studiji svoju potrebu za izvanbračnim vezama uglavnom objasnile s 'potrebom za više seksa' i 'traganjem za raznolikosti'.

S druge strane, Blizanci se, čini se, boje vezivanja. Za razliku od njih Škorpioni su se pokazali 'strastvenima i ustrajnima', a varaju jako rijetko, kad misle da veza nema budućnosti.

Sve u svemu, bilo bi ih izbjegavati ako je moguće... osim ako baš niste smrtno zaljubljeni u Vagu ili Blizanca...

24.01.2021. 20:52:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    24.01.2021. 21:06
    varaju zenske vise nego muski
Novi komentar
nužno
nužno