« Horoskop
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
LOOL

Znakovi horoskopa kojima red nije jača strana

Kako ne bi bilo zabune, evo znakova horoskopa kojima je urednost strani pojam...

Ehhh....
Ehhh.... (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Bik

,

horoskop

,

Lav

,

Strijelac

,

Vodenjak

,

neurednost

,

znakovi horoskopa

Znakovi horoskopa ponekad imaju jasno izražene karakteristike koje se baš i ne spominju  horoskopu jer su neugodne - poput, recimo, neurednosti.

Stoga, kako ne bi bilo zabune, evo znakova horoskopa kojima je urednost strani pojam...

Bik - jako voli urednu okolinu, ali ako mora birati između brige o čistoći i brige o sebi, odabrat će ovo drugo. Bik će radije leći na kauč i pogledati dobru seriju nego da se primi čišćenja, a osjećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da to promijeni.

Lav - nisu neuredni, samo uvijek pronađu nešto pametnije što bi radili. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a za ovaj znak bi bilo najbolje da za njih čisti netko drugi.

Strijelac - za sebe će reći da uopće nisu neuredni, nego da samo imaju sposobnost jako brzo napraviti nered koji im se onda dugo ne da pospremiti. To zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo, Strijelci će za sebe reći da to uopće nisu.

Vodenjak - dobiju napad čišćenja i doslovno ispoliraju svaki kutak svog stana, ali nažalost taj napad dobivaju jako rijetko. Obično razbacuju stvari gdje god stignu, a s obzirom na to da nisu perfekcionisti, ne smeta im nered, ali ni prljavština

Ribe - ovaj je horoskopski znak sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje - zašto nešto pospremiti odmah, kad to mogu napraviti i za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ne griješe.

17.08.2019. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno