« Horoskop
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
OPA :)

Znakovi horoskopa koji znaju što je pravi seks

Objasnit ćemo vam koja su to tri znaka horoskopa koje jednostavno trebate isprobati u krevetu jer seks dižu na jednu novu kvalitativnu razinu koju vrijedi doživjeti

Koji su znakovi bogovi seksa
Koji su znakovi bogovi seksa (Arhiva)
Više o

Ovan

,

Škorpion

,

Vodenjak

Horoskop zna jako puno o karakteristikama ljudi, pa tako i o seksualnim preferencijama i vještini koje su nekim ljudima puno jednostavnije i prirodnije nego drugima.

Zato ćemo vam objasniti koja su to tri znaka horoskopa koje jednostavno trebate isprobati u krevetu jer seks dižu na jednu novu kvalitativnu razinu koju vrijedi doživjeti.

Ovan - nećete ga zaboraviti još danima nakon seksa, jer znaju očarati partnera u krevetu na vim razinama što ih čini idealnim seksualnim partnerom, makar i za jednu noć. Da, ponekad će se ponavljati, ali će svoje savršene trikove uvijek izvesti na najbolji mogući način.

Škorpion - nakon seksa s ovim znakom teško da ćete moći reći bilo što, jer ćete biti totalno ispražnjeni, u potpunoj nevjerici da vam se to stvarno dogodilo. Kod njih rutine nema, stalno se uvode nove stvari, uloge, igračke, igrice... sve kako bi obje strane bile savršeno zadovoljne.

Vodenjak - njima je seks više od fizičke aktivnosti i toliko su sjajni da će uvijek izvući ono najbolje iz partnera, pritom pružajući svoj vlastiti maksimum kako bi zajednički doživljaj ostao zauvijek zapamćen.

15.06.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno