« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
EH, DA... :)

Znakovi horoskopa koji uvijek dobijaju raspravu

Pripadnici ovih znakova su dominantni i potrudit će se pobijediti u svakoj, pa i najmanjoj, raspravi.

Oni dobivaju svaku raspravu ;)
Oni dobivaju svaku raspravu ;) (Metro)
Više o

horoskop

,

Blizanci

,

Ovan

,

Škorpion

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Horoskop jako dobro zna kakvi su znakovi horoskopa i tko je među njima najveća svađalica ili najdosadnija i najupornija osoba.

I dok neki ljudi pod svaku cijenu izbjegavaju sukobe i mrze se svađati, ima onih koji ne propuštaju priliku za dobru raspravu u kojoj mogu dokazati da su u pravu.

Argumentirani su, agresivni i odlučni da pobijede u svakoj svađi.

Ovan - Ovan je prvi horoskopski znak po redu pa samim time vole i uvijek biti prvi u svemu. Žele dokazati da su najbolji i napravit će sve kako bi to postigli. Oni su uvijek oboružani argumentima i izjavama pomoću kojih će ljudima prenijeti svoju poantu i pobijediti u svakoj raspravi.

>> Veliki godišnji horoskop za 2021. godinu >>

Blizanci - kako su Blizanci ekstemno društveni, primjećuju puno stvari. Zbog toga misle da znaju sve o svima i svemu i njihova mora biti posljednja u svakoj raspravi. Kada se svađaju, potegnut će sve moguće teme i igrat će se riječima samo kako bi drugu stranu uvjerili da su u pravu.

Škorpion - poznato je da su škorpioni strastveni u vezi svega što rade. Kada se svađaju svu svoju energiju uložit će u to da pobijede. Na svaki vaš argument oni će odgovoriti potpuno uvjereni u ono što govore i pobijedit će samo zbog svoje strasti oko neke teme.

>> Kineski horoskop za godinu Bivola 2021. >>

Vodenjak - Vodenjaci nisu baš otvorenog uma kada treba saslušati tuđa mišljenja tijekom rasprave. Jednostavno jasno daju do znanja svoje viđenje stvari i nije ih briga što druga strana ima za reći. Zbog toga druga strana misli da je pobijedila jer se oni jednostavno isključe kada slušaju tuđe argumente suprotne njihovima

11.06.2021. 15:01:44
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    11.06.2021. 17:50
    hehe
Novi komentar
nužno
nužno