« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
STVARNO?

Znakovi horoskopa koji najlakše opraštaju preljub

Preljub ne mora nužno značiti i kraj veze, pogotovo ako je prevareni partner rođen u nekom od ovih znakova horoskopa koji su puni razumijevanja

Tko će oprostiti bez velike drame?
Tko će oprostiti bez velike drame? (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

preljub

,

nevjera

,

horoskop

,

Blizanci

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

,

opraštanje nevjere

Preljub nikome nije drag kad je na strani prevarenog, no postoje neki znakovi horoskopa koji to neće shvatiti kao kraj svijeta.

Blizanci - oprostit će nevjeru, no imate problem jer nikad nećete znati ni kada, ni kako ni zašto je to napravio. Nepredvidljiva priroda ovog promjenjivog zračnog znaka je takva da to može napraviti odmah, ponekad će biti dovoljan iskren osmijeh, a u drugoj situaciji sati i sati razgovora

Rak - bez obzira na svoju senzibilnost, toliko je suosjećajan da će nevjeru oprostiti ako ga uvjerite da vam je stvarno žao i da želite da vam oprosti. No, morate biti stvarno iskreni, prepoznat će laž.

Vaga - mrzi svađe i sukobe bilo koje vrste, pa zapravo ne zamjera nikome ništa kako bi se održao mir. Nevjera, vjerovali ili ne, spada u to, a jedino što morate napraviti jest objasniti joj razloge zbog kojih je došlo do nje.

Vodenjak - je slobodouman i miroljubiv, a njegov osjećaj za pravdu dovoljno je jak da zna da je oprostiti ispravno i dobro, no to bi moglo potrajati u slučaju da ne može naći logičan razlog zašto se sve to dogodilo.

Ribe - blage Ribe ne žele nositi dodatni teret, pa će sigurno oprostiti s vremenom, jer joj treba malo više nego drugima da sve to probavi i pomiri se s činjenicama.

30.11.2015. 15:45:00
Novi komentar
nužno
nužno