« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
MMM :)

Znakovi horoskopa i seksi donje rublje

Ako vas zanima kakvo biste seksi rublje mogli staviti pod bor svojoj dragoj, evo par dobrih savjeta za sve znakove horoskopa

Što vole znakovi horoskopa
Što vole znakovi horoskopa (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

donje rublje

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

seksi donje rublje

,

znakovi horoskopa

Ovan - seks je za ove žene čista strast, dominacija, prljave riječi ... a uz to sjajno ide crveno donje rublje koje će naglasiti sve njene adute i omogućiti joj da izgleda ludo zavodljivo.

Bik - užitak je sve što traže u seksu, ali na nježan način, pa je takvo i donje rublje koje im je omiljeno - nježnih boja i delikatno, čipkasto, puno mašnica, ružičasto ili boje šampanjca.

Blizanci - prilagodljive i spontane u seksu, ove žene će se napaliti uvijek kad im je partner uzbudljiv. Za njih je najbolje moderno donje rublje jednostavno kroja, zelene ili metalik boje koje mora pristajati kao saliveno.

Rak - uspješno prikrivaju svoj snažan libido i na prvu nisu toliko seksualne, no kad ste u krevetu s njima pravi su vulkan, a ako imaju veselo donje rublje, tange, cvjetne uzorke ... tada će vas proždrijeti.

Lav - jedan od prirodno najzavodljivijih znakova, a žene rođene u ovom znaku to itekako dobro znaju i iskorištavaju. Što se njih tiče, donje rublje mora biti crveno, kao i Ovnicama, a naročito ih pale korzeti.

Djevica - čedan izgleda zavarava, jer se ispod njega krije ljubiteljica hardcore seksa kojoj ništa nije strano, a od donjeg rublja će odabrati bijelo i čipkasto, ponekad iznenađujuće jednostavno, no vrlo seksi.

Vaga - kao i u svemu ostalome, i kod donjeg rublja Vagi sve mora biti apsolutno savršeno, najčešće bijelo uz obaveznu čipku koja će dati željeni stil i seksualnost.

Škorpion - naizgled rezervirane, one samo traže partnera koji će u potpunosti osloboditi njihovu divlju seksualnost koji obožavaju umotati u vintage donje rublje, pa se nemojte čuditi kad ugledate gaće kakve ste viđali na bakinom konopcu za rublje.

Strijelac - potpuno nepredvidive i uvijek avanturistički raspoložene, žene rođene u ovom znaku to će naglasiti donjim rubljem koje će uvijek biti ili prozirno ili imati neke čudesne kožne dodatke.

Jarac - kod njih možete napraviti najveću grešku u životu - misliti da su nezainteresirane. Kad se napokon nađete u krevetu s Jarčicom, naići ćete na ukusno i decentno, skupo donje rublje i takav vulkan emocija da ga nećete nikada zaboraviti.

Vodenjak - ma koliko djelovale kao da im seks nije na prvom mjestu, istina je upravo suprotna, a lako ćete se zabuniti kad ugledate jednostavno bijelo ili crno pamučno donje rublje. Ne brinite, čeka vas vožnja života ...

Ribe - romantične duše koje će to pokazati i odabirom donjeg rublja, punog volana, čipke i ostalih dodataka, a uz to dobivate i nježan, suptilan i sjajan seks.

19.12.2015. 15:55:00
Novi komentar
nužno
nužno