« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
UPS!

Znakovi horoskopa i prekidi veza

Kako će na prekid veze reagirati Ovan, a kako recimo Vaga prilično je različito, pa nije loše znati što vas možda čeka nakon jače svađe ...

Kakvi su znakovi horoskopa nakon prekida
Kakvi su znakovi horoskopa nakon prekida (FreeDigitalPhotos)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

prekid veze

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Ovan zna što želi kad inicira prekid veze, a to će napraviti kad ne vidi drugi izlaz ili ima rješenje u rukavu. No, kad ga se ostavi, povrijeđen je do bola i radit će skandale, budite sigurni u to.

Bik se jako veže za druge ljude i rastanci im teško padaju, no kad nekog ostavljaju, nema šanse da promijene mišljenje jer su sve dobro izračunali. Jednako tako, stoički će prihvatiti da ih se ostavlja i nema šanse da mole.

Blizanci će prekinuti s nekim čim im ta osoba dojadi, no ako vi ostavite njih, morate se pripremiti za duge telefonske pozive i stalno traženje objašnjenja zašto ste to napravili, jer oni misle da ih svi moraju voljeti.

Rak je znak kojem rastanci padaju najteže - ako ga ostavite, on će pamtiti samo najbolje i nadati se povratku na staro, no kad on ostavlja, lako mu je promijeniti mišljenje jer je vrlo melankoličan.

Lav je u potpunom šoku kad ga netko ostavi jer misle da su najdivniji na svijetu, pa će se rado osvetiti, a ako oni nekog ostavljaju, morate biti spremni da će s vama prekinuti apsolutno sve veze - jedina iznimka je rastava s djecom.

Djevica će bježati od bilo kakve drame u oba slučaja - i kad ostavljaju i kad su ostavljeni, ponašat će se kao da to sve nema nikakve veze s njima, jer misle da mogu sakriti bol ignoriranjem.

Vaga se odlično nosi s prekidima jer će ih u oba slučaja detaljno analizirati, prevrnuti svaki detalj u glavi stotinu puta i na taj način riješiti sve negativne osjećaje koje mogu imati veze s prekidom.

Škorpion ne doživljava prekide pretjerano dramatično, jer to je njima zapravo prekid s jednim načinom života i početak novoga. Problemi mogu nastati jedino u situacijama kad se dogodi nešto za njih neoprostivo - izdaja i nevjera.

Strijelac će se uvijek teže rastati od prijatelja kojeg je imao u partneru nego od ljubavnika, a prekinut će vezu ako se osjećaju sputano ili misle da ih se ne cijeni. Kad ih netko ostavi, piju i plaču sve dok ne nađu novu ljubav, za što im ne treba puno vremena.

Jarac rastanke doživljava vrlo traumatično jer inače nije sklon avantrama, a kad ih se ostavi treba im dosta vremena da stvari poslože na mjesto, dok s druge strani oni ostavljaju s puno argumenata, tražeći zapravo odobrenje partnera.

Vodenjak će živjeti u iluziji da se rastanak nije dogodio kad ih se ostavlja, dok će s druge strane sebe uvjeriti da će im biti bolje bez osobe koju su ostavili i na sve ih načine ocrniti pred sobom kako bi imali opravdanje za svoj potez.

Ribe najteže podnose prekid od svih znakova horoskopa, no kako su otvoreni prema svojim emocijama, prije će ih preraditi od ostalih. Kad ostavljaju, to će napraviti zato što su se zaljubili u nekog drugog. 

25.04.2015. 15:00:00
Novi komentar
nužno
nužno