« Život
objavljeno prije 5 godina
EHHH...

Znakovi da vam brak neće potrajati...

U slučaju da ne rješavate probleme, ubrzo će se pojaviti neki od ovih znakova da nešto ne štima i da brak ide prema svom kraju

Problemi su razni... riješite ih!
Problemi su razni... riješite ih! (Arhiva)
Više o

brak

,

problemi

Brak je posao, ni više ni manje - treba svakodnevno raditi kako bi bio dobar i ostao takav. No, kao što svi znaju, problema uvijek ima i bit će ih... samo ih treba rješavati.

U slučaju da to ne radite, ubrzo će se pojaviti neki od ovih znakova da nešto ne štima i da brak ide prema svom kraju... pa pripazite malo:

Loš seks - postoje periodi kada je seksa manje ili ga nema, ali kad to postane normalno, sigurno će doći do drugih problema.

Nedostatak razgovora - ako par ima vremenske periode kada ne razgovara, to definitivno nije dobro za vezu.

Nedostatak zajedničkih interesa - iako je istina da se suprotnosti privlače, ali nemojte pretpostaviti da će to održati kvalitetu veze. Na primjer, ako je netko ekstrovert i voli biti vani do ranih jutarnjih sati, a drugi se voli uspavati s čašom mlijeka predvečer nema načina da par izdrži ovaj životni stil.

Neiskrenost oko novaca i potrošnje - brak je partnerstvo i svaka osoba treba biti odgovorna drugoj za svoju potrošnju.Kada se novci podijele, partnerima je lako potrošiti previše novaca. Par može imati odvojene ili zajedničke račune, ali ako nema transparentnosti o tome koliko se troši i štedi gotovo je nemoguće postaviti zajedničke ciljeve.

Posao prije braka - kada jedan partner stavlja karijeru ispred svega ostalog, čak i ispred braka, to izaziva neslaganje koje dovodi do pucanja veze.

Prezir - jedna od najgorih stvari koja se može dogoditi u braku je da parteri pokazuju prijezir jedan prema drugome.

Nadamo se da niste uočili niti jedan od ovih znakova... ako jeste, sjednite i porazgovarajte iskreno i otvoreno, zadnji je čas...

28.04.2019. 20:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    29.04.2019. 10:02
    nestalo ljubavi
Novi komentar
nužno
nužno