« Iza ogledala
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
HE HE

Znakovi da izvanzemaljci postoje

Vjerujete li u izvanzemaljce? Znamo da će odgovori biti snažno podijeljeni, ali predlažemo vam da pročitate deset dokaza za njihovo postojanje pa razmislite još jednom ...

Misteriozni Saturnov mjesec Titan
Misteriozni Saturnov mjesec Titan (NASA)
Više o

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Europa

,

titan

,

meteori

,

dokaz postojanja

Izvanzemaljci su tu ... ili nisu? Pitanje se već desetljećima postavlja i jasnog odgovora po jednima nema, po drugima je nedvojbeno da ne samo da postoje, nego i da su nas posjećivali od davnina i sada se nalaze među nama.

Teorije zavjere na stranu, evo deset zanimljivih dokaza koji idu u prilog teoriji da postoje izvanzemaljski oblici života:

10. Meteori - znanstvenici su priznali da su u ostacima meteora našli razne fosile izvanzemaljskih oblika života

9. Oblaci na Veneri - kiseli oblaci koji obavijaju Veneru mogli bi sadržavati oblike života koji bi bili različiti od zemaljskih, no jednak pritisak i prisutnost kisika u atmosferi ukazuju na odlične uvjete za razvoj života.

8. Sonda Viking - spuštanje sondi Viking na Mars, kao i sadašnji roveri koji se kreću površinom stalno šalju dokaze koji upućuju na mogućnost razvoja života na crvenom planetu.

7. Bakterije na Europi - misteriozni Jupiterov mjesec okovan je ledom, no ispod njega nalazi se ocean koji svakim danom otkriva sve više o sebi, između ostalog i postojanje bakterija ...

6. WOW signal - neobični signal uhvaćen 1977. godine bio je trideset puta snažniji od pozadinske buke i na frekvenciji zabranjenoj na Zemlji ...

5. Život na Titanu - još jedan misteriozni satelit u zoni plinovitih divova, ovaj Saturnov mjesec ima bogatu atmosferu prepunu ugljika i metana, iz čega može nastati život koji je, doduše, različit od zemaljskog, no ništa manje živ ..

4. Enceladus - još jedan Saturnov mjesec za koji znanstvenici tvrde da je mjesto najbolje za život u Sunčevom sustavu nakon Zamlje, poznat po svojim gejzirima na sjevernom polu koji ukazuju na toplo more ispod zaleđene površine

3. Izvanzemaljski signal - od 2001. godine radio teleskopi primaju signale (10 do sada) koji slijede određeni matematički uzorak ... treba li dalje objašnjavati? 

2. Metan na Marsu - još jedan u nizu dokaza da crveni planet nije pustinja ...

1. Egzoplanete - svemirski teleskop Kepler dokazao je planeta zemaljskih karakteristika ima na tisuće ...

13.06.2015. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno