« Horoskop
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
HOROSKOP

Znaci horoskopa koji nisu vjerni, dapače...

Neki horoskopski znakovi jednostavno imaju sklonost prevari, to je jače od njih...

Tko obožava sa strane...? ;)
Tko obožava sa strane...? ;) (Arhiva)
Više o

Vaga

,

prevara

,

nevjera

,

horoskop

,

Blizanci

,

Ovan

,

Jarac

Nevjera nije jednostavna ni dobra stvar, no, svi imamo različite potrebe u vezi. Dok se za neke predanost svodi na vjernost i odanost, neki ne mogu kontrolirati svoje beskrajne želje i zahtjeve i trebaju različite vrste goriva da utaže svoju požudu.

Potonji su najskloniji nevjeri. Oni namjerno nastavljaju imati afere više puta, a teško je otkriti imaju li aferu samo s jednim ili više partnera.

Naravno, značenje i definicija varanja razlikuju se od osobe do osobe, a postoji beskrajan popis ponašanja koja se mogu kategorizirati kao nevjera na temelju psihološke dinamike.

Evo pregleda znakova zodijaka koji će najvjerojatnije prevariti svoje partnere.

Blizanci - Blizančeva nonšalantna osobnost obično ih dovodi u iskušenje da isprobaju ono što je s druge strane. Njihove impulzivne osobine rezultiraju donošenjem iracionalnih odluka, zbog čega se bore s predanošću. Sklone su biti donekle distancirane od partnera jer su neodlučne. Osobe ovog horoskopskog znaka prolaze kroz promjene raspoloženja, pa s vremena na vrijeme vode dvostruke veze.

Jarac - budući da su pragmatični i racionalni, Jarci vjeruju da dugotrajne ljubavne veze nakon nekog vremena mogu postati dosadne. Kako bi se zaštitili od dosadnih vibracija, njihovi tajni razigrani duhovi uvijek su zajedno što ih tjera da eksperimentiraju sa svojim partnerima. Zbog svojih zagonetnih i privatnih osobnosti postaju stručnjaci u skrivanju svojih veza.

Ovan - Ovnovi su poznati po svojim strastvenim i intenzivnim osjećajima, ali ponekad znaju biti brzopleti. Budući da ova bića sebe uvijek stavljaju na prvo mjesto, mogu se jako potruditi ispuniti svoje želje. Čak i ako imaju dugu vezu, nastavljaju tražiti druge partnere i mogu lagati ne razmišljajući o posljedicama. Dati nekome svoje srce ne znači da će prestati flertovati. Varanje im ne predstavlja problem.

Vaga - Vage se uvijek osjećaju prazno i ​​nejasno iznutra jer su previše emocionalno ovisne o svom partneru. Najvjerojatnije će varati samo kako bi stekli emocionalnu sigurnost koja nedostaje njihovoj trenutnoj vezi. Budući da su profesionalci u rješavanju žestokih situacija, Vage su pravi lažljivci i sigurno će vas natjerati da povjerujete u njihove laži. Ljudi ovog horoskopskog znaka su razigrani i otvoreni. Oduvijek su bili u centru pažnje zbog svoje nestašne osobnosti, zbog čega se ne suzdržavaju uvijek iznova prevariti svog partnera.

Dakle, ako vam je partner jedan o ovih znakova... pazite se ;)

14.03.2023. 11:00:00
Novi komentar
nužno
nužno