« Horoskop
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Zmaj - godišnji kineski horoskop za 2020. godinu

Ovo će biti godina prosperiteta na područjima financija i karijere koju trebate dobro iskoristiti, poručuje vam kineski horoskop

Zmaj - godišnji horoskop za 2020.
Zmaj - godišnji horoskop za 2020. (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

Zmaj godišnji horoskop

Kineski godišnji horoskop za znak Zmaja u godini Štakora govori pripadnicima ovoga znaka o godini prosperiteta na područjima financija i karijere koju trebaju dobro iskoristiti.

Vaši će nadređeni i kolege napokon primijetiti vaše vještine i kvalitete te vas odgovarajuće nagraditi. Pripazite samo kako se ponašate u debatama - nekad znate zastupati radikalna mišljenja koja bi mogla usporiti vaš napredak na poslu.

Ispunjavanje snova najvažnija je nit vodilja za Zmajeve u 2020. godini. Nakon višemjesečnog odgađanja, kašnjenja i razočaranja, projekti konačno počinju napredovati.

Iskoristite svoju magnetsku osobnost i komunikacijske vještine kako biste privukli ljude i resurse za ostvarenje svojih ambicija.

Na ljubavnom planu neće biti većih preokreta, a pogotovo među osobama koje su u stalnim i stabilnim vezama. Pronađite vrijeme za sebe - za posao, zabavu, ali i odmor. Učinite sve što možete da ostanete dobroga zdravlja.

Godine Zmaja: 1928., 1940., 1952., 1964., 1976., 1988., 2000., 2012.

Provjerite što vas očekuje u godini Štakora
   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja 

Pročitajte i Veliki godišnji horoskop za 2020. te Mjesečeve mijene u 2020.

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

em>

 

23.01.2020. 17:30:00
Novi komentar
nužno
nužno