« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
POTVRĐENO

Zlatko Kranjčar je novi izbornik Crne Gore

Cico je službeno predstavljen crnogorskim medijima, a kaže da bi u kvalifikacijama za Euro 2012. za protivnika volio dobiti Hrvatsku

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

Zlatko Kranjčar

,

Euro 2012.

,

izbornik

,

crnogorska nogometna reprezentacija

,

Dejan Savićević

Nogometni savez Crne Gore imenovao je u petak Zlatka Kranjčara novim izbornikom reprezentacije i to potvrdio na službenim internetskim stranicama. U Podgorici je nekadašnji hrvatski izbornik i službeno predstavljen tamošnjim medijima kojima se po prvi puta obratio.

''Počašćen sam što sam bio jedan od kandidata za mjesto izbornika Crne Gore i što smo na kraju uspostavili suradnju. Svjestan sam da se očekuje puno, da se očekuje da Crna Gora napravi rezultat. Prihvatio sam poziv predsjednika Savićevića i izazove koji su pred nama dočekujem sa velikim entuzijazmom'', rekao je Kranjčar koji je s Nogometnim savezom Crne Gore sklopio dvogodišnju suradnju.

''Naš zajednički cilj je da u narednom periodu načinimo korak više u odnosu na ono što je reprezentacija Crne Gore napravila do sada. Upoznat sam s kvalitetama momčadi, napravili smo plan rada i potrudit ćemo se ostvariti najbolji mogući rezultat'', dodao je.

Prvi radni zadatak Kranjčara očekuje već u nedjelju, kada će u društvu predsjednika Dejana Savićevića i tajnika Momira Đurđevca prisustvovati ždrijebu kvalifikacijskih skupina za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine. Kranjčar je potvrdno odgovorio na pitanje bi li u kvalifikacijama želio da za protivnika dobije reprezentaciju Hrvatske", piše na web-stranicama Nogometnog saveza Crne Gore.

''Volio bih da za protivnika dobijemo Hrvatsku, zašto ne. Mislim da bismo imali šansi u duelima sa Hrvatskom, jer su momčadi sličnih kvaliteta'', kazao je Kranjčar, kojeg je u svojem obraćanju nahvalio Savićević:

''Uspjeli smo angažirati izbornika s velikim iskustvom, kako klupskim tako i internacionalnim. Zlatko Kranjčar iza sebe ima blistavu igračku i trenersku karijeru kroz koju je vodio i reprezentaciju Hrvatske s kojom se plasirao na Svjetsko prvenstvo 2006. godine. Uvjeren sam da smo napravili pravi izbor i da će naša reprezentacija pod njegovim vodstvom napraviti korak naprijed u odnosu na rezultat koji je ostvarila u prvom kvalifikacijskom ciklusu.'' (Totalsport)

05.02.2010. 20:44:26
Novi komentar
nužno
nužno