« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
VIASAT NATURE

Životinjska siročad Paula O'Gradyja

U centru za rehabilitaciju divljih životinja u Durbanu Paul upoznaje bradavičastu svinju Wendy koja je u centar došla kao dvodnevna beba

Mala životinjska siročad ima brižne čuvare
Mala životinjska siročad ima brižne čuvare (Viasat Nature)
Više o

Viasat Nature

,

Paul O'Grady

,

Životinjska siročad

Nije lako biti roditelj. Hranjenje, presvlačenje i štićenje bespomoćnih mališana zahtjevan je i naporan posao. No kad divlje životinje napuste svoju djecu, izazovi postaju neobični. Tim stručnjaka pomaže majci prirodi othraniti krhku mladunčad pa ih vratiti u divljinu.

Prije nego mladunčad stasa za samostalni život u prirodi, surogat roditelji ih hrane što zapravo znači da tim stručnjaka pripravlja smoothyje od sveže ribe za male pingvine, ili brišu stražnjice ne tako mladih, ali ne tako malenih slonova. Zabavna i ljupka životinjska siročad serija je koja će raznježiti cijelu obitelj.

Paul O'Grady posjećuje rehabilitacijski centar za divlje životinje Moholoholo. Ondje upoznaje siroče nosoroga Olive i s nevjericom je promatra kako trči brzinom do 48 km/h. U vrtiću za slonove Lilayi je njegova ljubimica Nkala koja je već narasla i spremna je za krdo. Vidjevši snažnu uznemirenost majke i mladunčeta zbog razdvajanja,

Paul spoznaje koliko je snažna međusobna povezanost koju osjećaju majmuni verveti. U centru za rehabilitaciju divljih životinja u Durbanu Paul upoznaje bradavičastu svinju Wendy koja je u centar došla kao dvodnevna beba, toliko mala da je mogla stati u kutiju za cipele.

Serijal Životinjska siročad Paula O'Gradyja pratite na kanalu Viasat Nature od četvrtka, 14. siječnja u 18.10.

14.01.2016. 10:53:00
Novi komentar
nužno
nužno