« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
zvijezde

Žiri odabrao 50 polufinalista Supertalenta

POGLEDAJTE VIDEO - Zadnja kvalifikacijska emisija pokazale je neke od najvećih favorita za pobjedu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Screenshot Nova TV)
Više o

Supertalent NovaTV

,

Atomic Dance Factory

,

Ana Ursula Najev

Spretni montažeri Supertalenta potrudili su se u zadnju kvalifikacijsku emisiju ubaciti nekoliko izvođača koji su nevjerojatnim izvedbama ostavili i publiku i žiri bez daha i istaknuli snažne kandidature za ukupnu pobjedu u showu.

Već prva izvedba, Ana Uršula Najev iz Splita svojom je interpretacijom Contigo en la Distancia digla je publiku na noge, dovela već poslovične suze na lice Nine Badrić, a i suzdržani Dubravko Merlić nije mogao odoljeti da ne pokaže oduševljenje. Kratkim pregledom YouTube bilo je lako pronaći malu zvijezdu koja je već izgradila reputaciju u rodnom gradu, a sad je krenula u osvajanje Hrvatske.

Spektakularni plesni nastupi postali su već zaštitni znak Supertalenta, a ovoga puta stage su okupirali Sinovi iz Slavonskog Broda, ekipica sastavljena većinom od cura, no prava je euforija nastala nakon izvedbe Atomic Dance Factory i njihove klavirske koreografije. Dečki i cure nisu nepoznanica u hip-hop svijetu, ali niti par minuta nakon njihovog nastupa YouTube je bio pun komentara oduševljenih gledatelja.

30.10.2009. 21:26:52
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Lucija
    07.11.2009. 13:36
    NAJBOLJI STE ZA VAS BI NAJJJJJ VISE GLASALA PUSA OD LUCYY VAMMM VOLIM VASS !!!!
Novi komentar
nužno
nužno