« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
VRIJEME

Zima je stigla i zatvorila A1

Snijeg je zabijelio Gorski kotar i dijelove Like, ima ga na Sljemenu i Mosoru, a orkanska bura ponovno je zatvorila autocestu A1

Tunel Tuhobić je okružen snijegom
Tunel Tuhobić je okružen snijegom (Screenshot HAK)
Više o

vrijeme

,

HAK

,

stanje u prometu

Zbog orkanske bure autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most zatvoreni su za sav promet. 

Samo za osobna vozila otvorena je DC8 Jadranska magistrala od Karlobaga do Svete Marije Magdalene.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Novog Vinodolskog do Karlobaga još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na dionici autoceste A6 od Kikovice do tunela Tuhobić vozi se usporeno zbog bočnih udara vjetra, a magla smanjuje vidljivost između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit će danas od 14 do 23 sata i u nedjelju od 12 do 23 sata. Zabrana vrijedi na važnijim državnim cestama: DC8 (Jadranska magistrala), DC9 (Metković-Opuzen), DC21 (Kaštel-Kanfanar), DC66 (Pula-Labin-Opatija), DC23 (Žuta Lokva-Senj), ali na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1, zabrana ne vrijedi.

26.12.2014. 10:50:00
Novi komentar
nužno
nužno