« Kultura
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
NAJAVE

Ženska priča u SAX!u: Budi fit

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk -show „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!

Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 29. siječnja ugostit će prave znalce na području fitnessa i zdrave prehrane: bračni par Moniku i Sandija Imerović, Alena Abramovića i Jelenu Putnik te Kenana Mandru.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. 

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica koja će pričati na temu BUDI FIT. 

Komičarka Marijana Perinić će ugostiti bračni par Moniku i Sandija Imerović, prave znalce iz područja fitnessa koji već godinama uspješno motiviraju građane diljem Hrvatske, što sa svojim znanjem i iskustvom, ali i demonstracijom brojnih tjelovježbi koje možete raditi i u toplini svoga doma.

Sigurno neće nedostajati smijeha, za što će se pobrinuti sudionici iz showa „Život na vagi", pobjednik treće sezone Alen Abramović, koji je skinuo preko 86 kilograma te Jelena Putnik, pobjednica druge sezone među nefinalistima, koja je ujedno i Alenova trenerica.

Svakako će biti zanimljivo čuti stručno mišljenje nutricionista Kenana Mandre koji je osmislio „Liposukcijsku prehranu", revolucionarnu dijetu za kojom su poludjeli Hrvati. Dijeta je postala hit, jer su na njoj brojni poznati skinuli kilograme, uključujući i predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović.

Bit će tu priče i o mitovima mršavljenja, važnosti tjelovježbe, ali i zdrave prehrane koja je nepresušna tema za dobar razgovor. S obzirom na blagdansko pretjerivanje u hrani i piću, tema je idealna za siječanjsku motivaciju.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!  (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak  29. siječnja 2019 godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do srpnja 2019. godine.

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na zenskaprica.sax@gmail.com ili mobitel: 091/552-0611.

25.01.2019. 14:31:00
Novi komentar
nužno
nužno