« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
WE LIVE LONGER

Žene žive duže - proslavite Dan žena u Močvari

Na Međunarodni dan žena 8. ožujka Močvara organizira uzbudljivi "We live longer" party

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Međunarodni dan žena

,

zagreb-info

,

Le Zbor

,

We Live Longer

,

Ž/buka

,

Shoxx

,

Vergl Grind

,

Djica Nora

Radimo i na poslu i kod kuće, a manje smo plaćene od muškaraca, ima nas više na burzi, a manje na direktorskim pozicijama, teže se zapošljavamo i lakše dobivamo otkaz, nasilje bolje da ne spominjemo...pa ipak, usprkos svemu, živimo duže!

Provjerite zašto 8. ožujka na "We live longer!" žuru! Tajnu dugovječnosti otkrivaju vam jake mješovito ženske snage domaće up&underground scene...možda i vi doživite stotu, devedesetu, osamdesetu...

Ž/BUKA (Zagreb)

Ž/Buka je prepoznata na domaćoj, ali i sceni regije kao bend koji na zanimljiv način tretira post rock, psihodeliju i noise. Kažu da su trenutno u fazi oslobođenja i akceleracije. Brže, više, jače od svega što ste do sada čuli.

SHOXX (Zagreb)

Iza kodnih imena: Queen Elizabeth, Bloody Mary, Anne Boleyn, Henry the VIII  krije se mješavina impozantnih vokala, gitara i u 21. vijeku nezamjenjive elektronike. Tekstovi su im prilično eksplicitni, i naravno edukativni. Glazba plesna. Savršena kombinacija.

LE ZBOR FEAT. VERGL GRIND (Zagreb)

Le Zbor su malo puniji modeli kolokvijalno znane kao posvuduše. Pojavljuju se u dokumentarnim filmovima, HTV-ovim reportažama, stripovima, kazališnim predstavama, modnim revijama i na pokojoj izložbi. U zadnje vrijeme navodno pjevaju, čak i troglasno.

Vergl Grind je novi projekt podzemnih zagrebačkih muzičara usmjeren prema kazališnim vodama. Ukratko boy bend koji izvrsno svira benđo, harmoniku, kontrabas, saksofon i bubnjeve. Skloni su cirkusu, održivom razvoju i horor filmovima. Nemaju predrasuda, kad ih čujete slobodno zaplešite kolo ili valcer.

DJICA NORA (Zagreb)

Najperspektivnija DJica mlađe generacije, osvanula na duplerici poznatog mjesečnika. Mjuza moderna i urbana, možda nakon 2-3 ujutro pusti i nešto domaće.

Upad je 20 kuna za cure i 30 kuna za dečke.

Na Metro portalu možete osvojiti 2x2 ulaznice!!

03.03.2010. 15:21:02
Novi komentar
nužno
nužno