« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
TLC

Žene s Aljaske u potrazi za ljubavlju premijerno na TLC-ju

Pronaći savršenog partnera nije lako ni na kojem dijelu planete. Ako ste stanov­nica surove Aljaske, potraga vas može odvesti daleko od doma...

Ljubav na Aljasci
Ljubav na Aljasci (TLC)
Više o

TLC

,

serija

,

Žene s Aljaske

U novoj šestodijelnoj seriji koja od 11. srpnja kreće na TLC-ju, šest žena s Aljaske bježi od bradatih ribara te odlazi u seksipilni, suncem obasjani i kulturo­loški sasvim suprotan krajolik Miami Beacha, gdje se nadaju pronaći istinsku ljubav.

Prepune odlučnosti, pronalaze posao, obilaze plaže te stavljaju na kocku sve kako bi se uklopile i pronašle onog pravog - no ubrzo otkrivaju da se baš i ne snalaze najbolje. Od vatrogasaca i igrača nogometa do osobnih trenera i po­licajaca, hoće li uspjeti upoznati muškarce iz svojih snova? Ili je Miami Beach previše za njih?

A ako i pronađu ljubav, mogu li momci izdržati nemilosrdan ži­vot na Aljaski, ili će se želja za susretom s princem na bijelom konju pokazati samo bajkom?

Ne propustite "Žene s Aljaske u potrazi za ljubavlju" (Alaskan Women Looking For Love) premijerno na TLC-ju od 11. srpnja u 20 sati.

07.07.2014. 17:01:00
Novi komentar
nužno
nužno