« Fun
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Bizarno

Žena koja doživljava 300 orgazama dnevno pronašla muškarca iz snova

Michelle Thompson pati od poremećaja zvanog PSAS ili Sindrom konstantnog seksualnog uzbuđenja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (The Sun)
Više o

orgazam

,

Sindrom konstantnog seksualnog uzbuđenja

,

michelle thompson

No, zadnjih 6 mjeseci u vezi je sa susjedom Andrewom Carrom, koji je ispunio sva njezina očekivanja, pa tako vode ljubav i do 10 puta dnevno.  ˝Andrew mi je promijenio život. Više ne tražim lijek za orgazam˝, izjavila je Michelle.

Njezino rijetko stanje znači da stalno želi seks i može doživjeti vrhunac bilo kad i bilo gdje. Čak je morala dati otkaz u tvornici gdje je radila jer su je strojevi uspaljivali. ˝Znam da sam sretna jer toliko mnogo puta mogu doživjeti orgazam u usporedbi s ženama koje ne mogu niti jednom. No ovo stanje uništilo mi je ljubavni život˝, objašnjava Michelle.

Njezin prvi dečko odustao je poslije nekoliko mjeseci nakon što nije mogao ispuniti sve njezine zahtjeve. Narednih nekoliko godina i ostali su učinili isto, a jedan joj je čak rekao kako je samo muškarac, a ne i mašina.

Zatim je u svibnju ove godine srela Andrwea, koji je razveden. ˝Bojala sam se da će pobijeći kao i ostali, no kada sam mu rekla za svoje stanje, samo se nasmijao i dodao kako to njemu ne predstavlja problem.˝

17.11.2009. 08:47:25
Novi komentar
nužno
nužno