« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci
NAJAVE

Želite li ispipati i isprobati nove iPhone 11?

Kao novost, a po uzoru na druge proizvođače pametnih telefona, Apple je u svoje najjače ovogodišnje modele pametnih telefona integrirao čak 3 stražnje kamere

Isprobajte ih prije kupovine :)
Isprobajte ih prije kupovine :) (Arhiva)
Više o

HGspot

,

iPhone 11

Za sve one koji s nestrpljenjem isčekuju da prime u ruke nove iPhone 11 modele, provjere kako rade i istraže sve detalje dizajna, imamo diobru vijest. Od petka, 20.09.2019. sve to možete naparaviti u HGSPOT poslovnicama diljem Hrvatske.

Konačno u prodaju stižu novi primjerci novog iPhone 11 modela. Radi se o modelima iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max koji dolaze u verzijama od 64 GB do 512 GB kapaciteta interne memorije. Ovogodišnji modeli dolaze i u novim bojama, pa tako osim dosadašnjih Space Grey, Silver, Gold, Black, Product RED i Yellow, dolaze u Midnight green i Green bojama.

Jedna od najvažnijih predstavljenih karakteristika ovog pametnog telefona po čemu se razlikuje od ostalih jest najbrži čip koji pokreće sustav, te trajanje baterije za koju se procjenjuje da može izdržati cjelodnevno korištenje.

Kao novost, a po uzoru na druge proizvođače pametnih telefona, Apple je u svoje najjače ovogodišnje modele pametnih telefona integrirao čak 3 stražnje kamere, dok osnovni model (iPhone 11) ima dvije stražnje i jednu prednju. Jedna od te tri kamere koristi ultra-široku leću objektiva što korisniku omogućuje snimanje širokih kadrova i zahvaćanje veće površine prilikom slikanja. Videosnimke snimljene novom kamerom omogućuju video najviše kvalitete u 4K tehnologiji i 60fps brzini.

Još jedna od važnih karakteristika koja bi nove Apple korisnike mogla razveseliti je promjena u prednjem i stražnjem staklu ekrana koje je predstavljeno kao trenutno najjače staklo ugrađeno u neki od pametnih telefona.

Drugi važni proizvodi koji dolaze na premijeru s iPhone 11 pametnim telefonom su novi satovi Apple serije 5 koji dolaze s Retina zaslonom i proizvedeni su od titana. Uz to, Apple je ove godine lansirao Hermes dizajn sata koji dolazi s najkvalitetnijom kožom i tehničkim karakteristikama Serije 5.

Još jednom vam predlažemo i pozivamo vas da sve ove proizvode razgledate i isprobati na premijeri 20.09.2019. u 8 sati u HGSPOT poslovnicama - Zagreb Utrine, Zagreb Špansko, Split Terzićeva, Split Poljička, Rijeka, Osijek, Vinkovci, Varaždin i Pula. 

Piše: Sanja Ledinek
19.09.2019. 09:33:00
Novi komentar
nužno
nužno