« Nogomet
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
LIGA PRVAKA

Ždrijeb lige prvaka

Četvrtfinalne utakmice su na rasporedu od 12. do 15. kolovoza, a domaćin svih dvoboja je Lisabon. Utakmice će se igrati na stadionima Benfice i Sportinga

Što je donio ždrijeg?
Što je donio ždrijeg? (Arhiva)
Više o

Liga prvaka

Voljom ždrijeba određeno je da će Atalanta i PSG te RB Leipzig i Atletico Madrid odlučivati o mjestima za polufinale Lige prvaka, dok će preostala dva četvrtfinalna para biti poznata po završetku odgođenih uzvratnih dvoboja koji su na rasporedu 7. i 8. kolovoza.

Manchester City će na svom stadionu braniti prednost od 2:1 iz prve utakmice protiv Real Madrida, a ukupni pobjednik tog dvoboja će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz sraza Juventusa i Lyona, u kojem će talijanski prvak u Torinu pokušati dostići zaostatak 0:1 iz prve utakmice.

Bayern ima zadatak u Münchenu obraniti velikih 3:0 koje je donio iz londonskog sraza protiv Chelseaja, a bude li tako, Bavarcima će se u četvrtfinalu suprotstaviti bolji iz dvoboja Barcelona i Napolija u kojem je prva utakmica u Napulju završila 1:1.

Četvrtfinalne utakmice su na rasporedu od 12. do 15. kolovoza, a domaćin svih dvoboja je Lisabon. Utakmice će se igrati na stadionima Benfice i Sportinga.

Određeni su i parovi polufinala, koja su na rasporedu 18. i 19. kolovoza, a ždrijeb je htio da jedna od momčadi iz četverolista Atalanta, PSG, RB Leipzig i Atletico Madrid bude 23. kolovoza u borbi za trofej.

12.07.2020. 17:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    prorpr
    24.09.2020. 07:37
    Dugo nisam vidio ovako dobre prognoze, pogledajte samo ovaj playoff Lige prvaka
Novi komentar
nužno
nužno