« Televizija
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
TLC

Zbog seksa na hitnoj - nova sezona urnebesnog serijala

Dok je Ashley hodala izme­đu polica, njezin partner Dennis je iz drugog dijela trgovine u njezinim gaćica­ma aktivirao seksualnu igračku na daljinsko upravljanje ...

Seksualne zgode i nezgode
Seksualne zgode i nezgode (TLC)
Više o

TLC

,

Zbog seksa na hitnoj

Vraćamo se u hitnu službu kako bismo svjedočili novim istinitim pričama o sek­sualnim nezgodama, koje će nam sami parovi i liječnici ispričati uz pomoć re­konstrukcija.

Nova sezona serijala "Zbog seksa na hitnoj" na TLC kanalu počinje 18. rujna. Gledatelji će upoznati odvažan par, Dennisa i Ashley, koji su svoje seksualne nepodopštine odlučili upriličiti u trgovini. Dok je Ashley hodala izme­đu polica, njezin partner Dennis je iz drugog dijela trgovine u njezinim gaćica­ma aktivirao seksualnu igračku na daljinsko upravljanje.

No, sve je pošlo po zlu nakon što je Ashley zbog uzbuđenja pala i udarila glavu, zbog čega je završila u bolnici.

Tu su i Michael i Josi, koji su zbog svoje neobične sklonosti slatkišima i seksu završili u hitnoj službi nakon što je Michael tijekom seksa na Josi istopio 2 kg teški slatkiš u obliku medvjedića, zbog čega je dobila opekotine trećeg stu­pnja.

A tu su i djevac od 180 kg i njegova djevojka, koji su tijekom ljubavnog zanosa prošli kroz zid, kao i brojni drugi nevjerojatni slučajevi intimnih nezgo­da. 

16.09.2014. 12:26:52
Novi komentar
nužno
nužno