« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
POTVRĐENO

Zbog otmice Jelavića u Mostaru uhićen Vlatko Miličević

Uprava policije ministarstva unutarnjih poslova Federacije BiH tijekom dana je potvrdila sumnje.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

BiH

,

uhićenje

,

Mostar

,

Ante Jelavić

,

slučaj Jelavić

,

otmica Jelavića

,

Vlatko Miličević

Osoba koju su u nedjelju u Mostaru uhitili pripadnici policije Federacije Bosne i Hercegovine zbog umiješanosti u otmicu Ante Jelavića je Vlatko Miličević i on je već predan tužiteljstvu BiH, potvrdio je u ponedjeljak glasnogovornik ovog tužiteljstva Boris Grubešić.

Kako u ponedjeljak Grubešićeve riječi navodi televizija BHT 1, odluka o tome hoće li Miličeviću biti određen pritvor bit će donesena u naredna 24 sata.

Vlatko Miličević sin je Marija Miličevića Baje koji je ranije uhićen u Hrvatskoj zbog sumnje da je povezan s Jelavićevom otmicom.

Uprava policije ministarstva unutarnjih poslova Federacije BiH tijekom dana je potvrdila kako je zbog sumnje da je umiješana u Jelavićevu otmicu uhićena jedna osoba no bili su navedeni tek Miličevićevi inicijali.

Policija je objavila kako se pretpostavlja da je uhićenik organizirao Jelavićevo prebacivanje iz Hrvatske u BiH nakon otmice.

Prema navodima sarajevskog lista Dnevni avaz policija u BiH također traga za Sašom Savinovićem kojega također povezuje s otmicom. (hina/metro-portal)

13.04.2009. 21:09:03
Novi komentar
nužno
nužno