« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Zbog bure zatvorena dionica A1 između Svetog Roka i Maslenice

Jak vjetar ometa promet i na mnogim državnim cestama, a u prekidu je i nekoliko trajektnih linija

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Vladimir Ivanov/Cropix)
Više o

promet

,

stanje na cestama

,

jak vjetar

Od 17:45 sati, za sav promet zatvorena je dionica autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica, zbog orkanske bure, izvijestio je Hrvatski auto-klub. Obilazak samo za osobna vozila je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog (D 50, D 27 i D 54), dok ostali idu preko Gračaca, Obrovca i Karina (D 50 i D 27).

Samo za osobna vozila otvorene su: državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački i Jadranska magistrala (D 8) od Novog Vinodolskog do Svete Marije Magdalene.

Na dionici autoceste A 6, Rijeka-Zagreb, od Kikovice do Delnica zabrana je prometovanja za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama, zbog olujnog vjetra.

Za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle promet je zabranjen na Krčkim i Paškim mostovima (I. skupina), a dodatno i za vozila s natkrivenim teretnim prostorom na Jadranskoj magistrali od Bakra do Novog Vinodolskog (D 8).

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Zbog jakog vjetra, u prekidu je trajektna linija prema otoku Pagu: Prizna-Žigljen, te katamaranske: Rijeka-Mali Lošinj, Rijeka-Novalja, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli i Split-Vis, dok trajekt na liniji Brestova-Porozina prevozi samo osobna vozila. (hina/metro-portal)

09.03.2010. 18:26:59
Novi komentar
nužno
nužno