« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
SJAJNA MANIFESTACIJA

Završio 14. sajam zdravlja koji se održavao u Vinkovcima

Prema ocjeni koordinatorice sajma Mandice Sanković, ovogodišnji Sajam zdravlja, koji je jedini takve vrste u Hrvatskoj, ispunio je sva očekivanja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damir Glibušić/CROPIX)
Više o

Sajam zdravlja

,

Vinkovci

Završio je 14. sajam zdravlja, na kojem se ovoga vikenda u Športsko-rekreacijskom centru (ŠRC) "Lenije", u sklopu izložbenog dijela sajma, proizvodima i uslugama predstavilo više od 145 izlagača iz Hrvatske, Vojvodine i BiH.

U edukativnom sajamskom dijelu, koji se održavao na Poljoprivrednom fakultetu, održano je više od stotinu stručnih predavanja, foruma, radionica i okruglih stolova o zaštiti i unaprjeđenju zdravlja svih kategorija stanovništva.

Prema ocjeni koordinatorice sajma Mandice Sanković, ovogodišnji Sajam zdravlja, koji je jedini takve vrste u Hrvatskoj, ispunio je sva očekivanja, a veličinom i nadišao prostorne mogućnosti ŠRC "Lenije" i Poljoprivrednog fakulteta.

U čak jedanaest kategorija dodjeljene su nagrade i priznanja najuspješnijim izlagačima.

Prema procjeni vinkovačkih gradskih vlasti, koje su uz Vukovarsko-srijemsku županiju i Hrvatsku mrežu zdravih gradova organizator Sajma zdravlja, tu je manifestaciju posjetilo više od 15.000 posjetitelja. (hina/metro-portal)

25.04.2010. 21:55:00
Novi komentar
nužno
nužno