« Zagreb
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci
UVOĐENJE ISO STANDARDA

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije primio EN ISO 9001:2000

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Boris Kovačev, CROPIX)
Više o

zdravstvo

,

Zavod za javno zdravstvo

,

EN ISO 9001:2000

,

ISO standard

,

Davorin Gajnik

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije primio je međunarodni certifikat za sustav upravljanja kvalitetom prema normi EN ISO 9001:2000, a taj renomirani certifikat dobiven je za provođenje javnozdravstvene djelatnosti i promicanje zdravlja i prevencije bolesti, priopćeno je danas iz Ureda župana Zagrebačke županije.

Za korisnike Zavoda uvođenje ISO standarda znači daljnje poboljšanje usluga, unaprjeđenje kvalitete, inovativnost i fleksibilnost.

Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije Davorin Gajnik rekao je da ih navedeni standard obvezuje da i dalje poboljšavaju politiku kvalitete i zdravstvene etike rada u Zavodu.

"Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima i dalje namjeru unaprjeđivati procese upravljanja kvalitetom i to kroz nabavu nove opreme, edukaciju zaposlenika i širenja broja i vrsta usluga" Davorin Gajnik, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije

Dodao je da je taj Zavod, prema njegovim saznanjima, jedini Zavod za javno zdravstvo koji je na taj način pristupio i ustrojio sustav upravljanja kvalitetom prema normama ISO 9001..

"Možemo ponosno reći da je naš sustav u skladu sa standardiziranim i svuda u svijetu jednakim, mjerljivim, prepoznatljivim i usporedivim normama", istaknuo je Gajnik.

Uz to, kao sastavni dio certifikacije Zavod je donio dokument pod nazivom "Politika kvalitete i zdravstvene Etike" kojim je na prvo mjesto postavio visoku kvalitetu pružanja usluga, zadovoljstvo korisnika i zaposlenika zavoda, kao i obvezu kontinuiranog unapređivanja kvalitete rada. (hina/metro-portal)

11.02.2009. 13:33:01
Novi komentar
nužno
nužno