« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
HAK

Zatvorena zagorska magistrala između V. Trgovišća i Luke

Svima koji idu tom rutom preporučuje se obilazak autocestom A2 Zagreb-Macelj, između čvorova Zaprešić i Zabok

Fotografija vijesti
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

zagorska magistrala

Cesta D1 na dionici Veliko Trgovišće-Luka danas će biti zatvorena za sav promet, stoga se svima koji idu tom rutom preporučuje obilazak autocestom A2 Zagreb-Macelj, između čvorova Zaprešić i Zabok, stoji u izvješću HAK-a.

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik, zatvoren je ulazni krak čvora Ravča, u smjeru Dubrovnika. Dvosmjerno se vozi zbog radova između čvorova Zagvozd i Ravča, u dužini od oko pet kilometara te između tunela Sveti Rok i čvora Maslenica.

Dvosmjerno se vozi i autocestom A3 Bregana-Lipovac, između odmorišta Ježevo i čvora Ivanić Grad na mostu Nova Zelina.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 u Lučkom, D34 obilaznica grada Valpova, D22 Novi Marof-Sudovec, D38 na dionici Ruševo-Đakovo, D59 Bribirske Mostine-Krković i D523 Križišće-Kraljevica.

Za teretna vozila zatvorene su ceste: D38 Pleternica- Vesela, županijska cesta C3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina-Novska te županijska cesta C4030 Orahovica-Kutjevo zbog sanacije klizišta, zatim D2 od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) kao i D29 Marija Bistrica-Soblinec.

Na izlazu iz zemlje pojačan je promet na graničnim prijelazima Macelj i Bregana. Zbog gužve u teretnom prometu na graničnom prijelazu Macelj, prometna policija isključuje teretna vozila na autocesti A2 Zagreb-Macelj, kod naplate Sveti Križ Začretje.

U prekidu su katamaranske linije Novalja-Rijeka te iz Splita za Korčulu, Lastovo i Vis.

10.04.2012. 08:19:00
Novi komentar
nužno
nužno