« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
WTF?!

Zastrašujući utjecaj Kim Kardashian na Hrvate

Vjerovali ili ne, u zadnjih tjedan dana ključne riječi Kim Kardashian ostvarile su najveći rast na HR webu

Hrvati bježe u virtualni svijet
Hrvati bježe u virtualni svijet (Screenshot Google)
Više o

reality show

,

najtraženiji pojmovi

,

Kim Kardashian

Kim Kardashian vjerojatno ne bi bila pretjerano fascinirana činjenicom da je u zadnjih tjedan dana pojam na hrvatskom webu koji je ostvario najveći rast upravo njeno ime, a njen dragi Kanye West nije ni u primislima Hrvata.

Hrvati su odbacili Sulejmana, Rozgu, Severinu i ostale zvijezde i zvjezdice, no jednako tako ne zanima ih trenutna gospodarska situacija niti politika.

Kao i uvijek, najtraženiji pojam je Facebook, što pokazuje da uz virtualnu Vladu očito imamo i virtualne građane koji su totalno prigrlili eskapizam i pobjegli u svijet Facebooka gdje je sve lijepo, smiješno i zabavno i gdje nema političara i dugova.

Zašto Hrvate zanima reality zvijezda pala s bog zna koje planete kojoj je posao da bude slikana u što užim odjevnim predmetima ili, po mogućnosti, sa što manje njih na sebi, teško se može objasniti u par rečenica, pa ćemo ovaj fenomen ostaviti sociolozima.

Vjerojatno se radi o istom voajerskom mentalitetu koji prati Big Brothere i Farme, a bogami nas je i RTL "usrećio" s realityjem u kojem vrlo "životno" Kim i njena uža i šira obitelj izlažu svoju intimu svijetu. 

Što li će sve pametno djeca naučiti od nje?

19.06.2013. 11:03:00
Novi komentar
nužno
nužno