« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
opet huligani

Huligani kukavički zastrašivali braću Sharbini

Nova pojačanja Hajduka sinoć su vrijeđali, a Ahmada Sharbinija i napali nepoznati mladići.

(Željko Šop/CROPIX)
Više o

Anas Sharbini

,

NK Rijeka

,

Ahmad Sharbini

,

Armada

,

NK Hajduk

Braća Anas i Ahmad Sharbini, pojačanja splitskog Hajduka, imali su vatreno krštenje u novom klubu. U subotu navečer u Opatiji napala ih je nepoznata skupina mladića dok su se vraćali prema hotelu Adriatic u kojem su odsjeli.

Mladići su im presjekli put i počeli ih vrijeđati oko 22 sata. Anas, mlađi brat Sharbini, izjavio je kako je vidio da ih gleda skupina mladića ali nije tome pridavao pažnju.

Stariji brat Ahmad se suočio s huliganima ali kada je krenuo prema hotelu, iz mraka je istrčao još jedan i kukavički ga udario s leđa. Dobio je udarac u predjelu desnog oka koji mu, srećom, nije nanio ozbiljniju ozljedu. Kad su shvatili da su braća Sharbini u društvu prijatelja napadači su se odmah razbježali.

Glavni motiv još jednog napada na igrače od strane takozvanih navijača vjerojatno je odlazak braće Sharbini iz nogometnog kluba Rijeka u redove splitskog Hajduka, i to neposredno uoči dvoboja dvaju klubova večeras na Kantridi.

Nedavno se na forumu službenih internetskih stranica NK Rijeke pojavila čak i imaginarna tjeralica na kojoj se uz fotografije Jamala, Ahmada i Anasa Sharbinija nalazi natpis 'Izdajice naše Rijeke'.

Jučerašnje napadače prepoznao je stariji Sharbini. 

- Kukavički su me udarili i pobjegli. Prepoznao sam neke pripadnike 'Armade', no neću nikoga prijavljivati jer ne želim imati posla s kukavicama - rekao je o incidentu Ahmad Sharbini.

Skupina navijača NK Rijeke, Armada, brzo je reagirala na ovaj događaj i izjavila kako ne opravdavaju napad koji baca sjenu na podršku njihovom klubu. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li napad dodatno motivirati uspješnu braću u večerašnjem derbiju protiv bivšeg kluba.

23.08.2009. 16:49:02
Novi komentar
nužno
nužno