« Život
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
STVARNO?

Zašto su niži muškarci bolji za brak?

Vjerovali ili ne, iako su visoki muškarci ti koji izazivaju - uzdahe žene, za brak se ipak traže oni - manji

Mali su bolji
Mali su bolji (Arhiva)
Više o

brak

,

niski muškarci

Mnoge žene osjećaju kao da nisu dovoljno zaštićene kada su u vezi s muškarcem koji nije jako visok. Međutim, znanost kaže nešto posve drugo, različita istraživanja su dala potpuno novi pogled na veze s nižim muškarcima: 

Često su u vezama sa starijim ženama - istraživanje sa Sveučilišta New York otkrilo je da niži muškarci vole biti sa ženama koje su starije od njih, ali vole izlaziti i s puno mlađim ženama jer se tako osjećaju zrelije. Što znači da niži muškarci imaju otvorenije poglede na veze jer im ne smetaju godine.

Imaju bogat seksualni život - istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sexual Medicine pokazalo je da muškarci niži od 179 cm imaju bogatiji seksualni život. Ovo otkriće odbacilo je teoriju da visoki muškarci izlaze puno više, a time imaju puno bogatiji seksualni život. Ako ste u krevetu s muškarcem koji je bliži vašoj viisni znači da ćete imati manje nespretnih kutova i nezgodnih pomicanja u spavaćoj sobi. A možde se i pitate ima li visina veze s veličinom penisa? Prema studiji iz 1993. godine objavljenoj u časopisu Annals of Sex Research, ne mnogo.

Manja je vjerojatnost da će se razvesti - prema istraživanju na Sveučilišta New York manja je vjerojatnost da će se niži muškarci razvesti. Iako će većina "na prvu" željeti visokog muškarca i zato niži muškarci ulaze rjeđe u brak. Ipak kad jednom kažu "da", niži muškarci ostaju tu dugo.

Žive dulje - bojite li se da će partner umrijeti prije vas? Pa jedna studija kaže da niži muškarci u prosjeku žive dvije godine duže od viših muškaraca, što vam može pomoći da noću bolje spavate.

21.12.2019. 21:45:00
Novi komentar
nužno
nužno