« Život
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Zašto stariji muškarci privlače žene

Prvi i najbolji razlog je činjenica da stariji muškarci znaju postupati sa ženama, ne samo u svakodnevnim situacijama već i u krevetu ...

Što to imaju stariji muškarci, a mlađi ne
Što to imaju stariji muškarci, a mlađi ne (Arhiva)
Više o

samopouzdanje

,

privlačnost

,

stariji muškarci

,

mlađe žene

,

zrelost

Stariji muškarci privlače mlađe žene, ma koliko to išlo na živce njihovim vršnjacima koji prilično pate kad ne mogu zavesti neku djevojku iz svoje generacije, a nekom "starcu" to pođe za rukom bez problema.

>> Zašto žene vole starije, a muškarci mlađe? >>

Zašto je tome tako? Razloga ima više, a prvi i najbolji je činjenica da stariji muškarci znaju postupati sa ženama. Osim što su pristojni kavaliri, oni znaju neusporedivo više u krevetu, tako da ...

Naravno, to su posljedica činjenice da imaju više samopouzdanja jer ne moraju više raditi ništa da bi zadovoljili druge, nego sebe. Lakše im je ući opušteno u interakciju s drugim ljudima jer se ne opterećuju time što oni misle o njima. 

>> Zašto stariji muškarci vole mlađe žene >>

Uz to, stariji su muškarci stabilniji jer su već prošli svašta u životu, tako da mlađa žena koja se odluči na brak sa starijim muškarcem može biti sigurna da će on znati održavati odnos, voditi financije, opraštati i ne zamarati se sitnicama.

Te su stvari većinom posljedica zrelosti, koja uz to donosi i sigurnost pri izlascima jer teško da će vas takav osramotiti - već je sve naučio na svojim vlastitim greškama.

>> Stariji muškarci žele više seksa >>

I da, oni točno znaju što žele i ne odustaju dok to ne dobiju. 

02.02.2015. 18:17:00
Novi komentar
nužno
nužno