« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
ZNATE LI?

Zašto Petal Search i što trebate znati o njemu

Atraktivno sučelje, dinamička i kognitivna pretraga pojmova uz visok stupanj personalizacije u potpunosti mijenja dosadašnje iskustvo pretraživanja

Sjajan pretraživač!
Sjajan pretraživač! (Huawei)
Više o

pretraživač

,

Petal Search

Neumorna predanost razvoju i neprekidno unaprjeđivanje funkcija pretraživanja u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva pozicionirali su Petal Search kao jedan od najinovativnijih pretraživača na tržištu. Petal Search dokazao se kao moćna platforma koja vam omogućava da pretražite skoro sve što vam padne na pamet, od lokalnog vremena, glazbe i videozapisa do vijesti, slika, aplikacija i drugih željenih interesa.

Tražilica koja intuitivno prati vaše potrebe za informacijama

Samo dvije godine nakon inicijalnog lansiranja, dodatno je obogaćen mnogim značajkama koje su prilagođene svakom korisniku, a na vrhu popisa nalazi se personalizirano iskustvo pretraživanja. Petal Search, na svakoj stranici pretraživanja, sadrži opciju koja služi za brzi povratak na početnu stranicu. Također, svaki pojam pretraživanja prebacuje na novu stranicu, kako bi korisnici bili u mogućnosti istražiti istovremeno više tema i tako povećali učinkovitost pretraživanja.

Kroz već poznate opcije For You i Search Channel, svi korisnici dobivaju brže rezultate i opcije koje su bazirane na postojećim interesima ili prethodnim pretraživanjima aplikacija što uvelike skraćuje vrijeme pretraživanja i skidanja željenog sadržaja. Upravljanje je jednostavno - pokretom prsta ulijevo ili udesno, analizirajte rezultate pretrage.

Jedna od najkorištenijih funkcija Petal Searcha je značajka News Box. Ova opcija koja nudi pretraživanje na temelju korisnikove povijesti pregledavanja i klikanja dodatno daje opciju personalizacije newsfeeda. Tako na jednostavan način možete objediniti sadržaj vijesti od raznih pružatelja usluga i kroz pregled na jednom korisničkom sučelju dobiti uvid u sve svoje interesne sfere.

Vizualna pretraživanja, geolokacijska ili ona po pojmu - Petal Search može sve

Koliko ste puta bili u poziciji gdje vam je trebala brza i pravovremena informacija o željenim restoranima, trgovinama ili hotelima? Upravo zato dodatne funkcije ove tražilice filtriraju rezultate prema lokaciji korisnika i povijesti pretraživanja, te funkcijom Search Nearby, korisniku pruža prilagođene rezultate njegove geo lokacije. Smart Nearby značajka istovremena pruža i podršku lokalnim poslovnim partnerima Petal Searcha.

Kako bi pružio dodatne mogućnosti između svojih poslovnih partnera i korisnika, Petal Search sadrži značajku Messages, putem koje korisnici mogu primati promotivni materijal od strane lokalnih pružatelja usluga. Značajka Messages potiče poslovni interes lokalnih poslovanja, a korisnike informira o ponudama, kojih ranije možda nisu bili svjesni.

Pretraživanje po slikama dobiva na popularnosti svake godine pa se tako i Huawei dodatno prilagodio korisnicima i po tom pitanju. Petal Search tražilica sada može preporučiti relevantne slike na temelju sadržaja koji korisnik pretražuje. Također, Petal Search će korisniku ponuditi vizualna rješenja, slična trenutnom rezultatu pretrage.

Petal Search kontinuirano nastavlja razvoj i unaprjeđenje korisničkog iskustva pretraživanja, te korisnicima pruža nove značajke, dizajn i sigurnost korištenja omiljene tražilice. Huaweijev ekosustav nezaustavljivo raste, a tražilica Petal Search, nastavlja korisnicima pomagati da lako otkriju korisne aplikacije, vijesti, slike i još mnogo drugog sadržaja.

Najnovije ažuriranje Petal Searcha dostupno je svim Huawei korisnicima na AppGallery trgovini.

Huawei proizvodi i usluge

Svi korisnici koji kupe Huawei nova 9 SE pametni telefon do 28. lipnja, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez ikakvih dodatnih troškova. Besplatna zaštita vrijedi ako se zaslon mobitela slomi zbog nesreće (npr. udarca, pada ili pritiska).

Huawei Sound Joy, najnoviji prijenosni zvučnik stigao je na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj vrhunski uređaj napravljen je u suradnji s Devialetom, renomiranim francuskim proizvođačem zvuka. Kompaktan, moderan i prijenosan, ovaj pametni zvučnik dizajniran je za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite.

Huawei je nedavno predstavio svoj prvi profesionalni trkački sat, Watch GT Runner. Novi sat kombinira najbolje iz renomirane GT serije i pruža nove značajke koje će zadovoljiti sve rekreativce i profesionalne trkače.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

06.05.2022. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno