« Život
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
MA DA?!

Zanimljiva pravila privlačnosti

Privlačnost nam se čini kao neki proces koji je u potpunosti pod našom kontrolom, no kao i u mnogo drugih stvari, i tu smo u krivu

Privlačnost ima neobična pravila
Privlačnost ima neobična pravila (Arhiva)
Više o

seksualna privlačnost

,

privlačnost

,

gledanje u oči

,

pravila privlačnosti

,

način govora

Privlačnost ima neka svoja pravila koja će nas ponekad zbuniti, ponekad izluditi, a neka će nam se činiti potpuno normalnim. Tako, primjerice, svoju privlačnost stranoj osobi možete povećati na jednostavan način - gledanjem ravno u oči.

>> Čudna pravila fizičke privlačnosti >>

Mirisi igraju veliku ulogu u privlačnosti, pa je tako svježi muški znoj pun androstenola, feromona koji nekim ženama odmah zatrese koljena, dok muškarci na miris ženskih suza reagiraju - padanjem seksualne želje.

Partnera ćemo odabrati prema crtama lica, između ostalog, a traži se simetrično lice jer nam podsvijest govori da će nam potomstvo imati jednako simetrične crte. Kako ih postići ako ih nemamo? Jednostavno, stavite naočale za sunce.

>> Pravila privlačnosti - na temelju čega biramo partnere >>

No, uz to nam i godina u kojoj su nas začeli roditelji određuje koji će nam tip lica biti najprivlačniji, a isto tako ćemo biti privučeni osobama koje su nam izgledom slične jer ćemo im podsvjesno vjerovati. 

Za kraj, kako ćete znati da se sviđate nekoj ženi? Počet će govoriti višim tonom!

07.12.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno