« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
PROTIV STRESA

Zagrepčani za Svjetski dan zdravlja dobivaju besplatne masaže

Udruga masera i ljubitelja masaže u srijedu i nedjelju će građanima besplatno demonstrirati antistresnu masažu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock/ilustracija)
Više o

Svjetski dan zdravlja

,

zagreb-info

,

masaža

,

antistresna masaža

Udruga masera i ljubitelja masaže "Slobodni maseri" obilježit će besplatnim antistresnim masažama na otvorenim prostorima u Zagrebu Svjetski dan zdravlja, koji je ove godine posvećen zdravlju gradskog stanovništva.

U borbi protiv stresa kao jednog od najvećih neprijatelja zdravlja gradskog stanovništva, Udruga masera i ljubitelja masaže u srijedu će na Trgu bana Josipa Jelačića, od 12 do 16 sati, te u nedjelju na Zrinjevcu, zainteresiranim građanima besplatno demonstrirati antistresnu masažu na stolici, priopćeno je danas iz Udruge.

Napominje se i kako će jednu od najboljih antistresnih metoda sutra na Trgu iskušati brojna poznata lica hrvatske javne scene, a svoj dolazak najavili su i predsjednik Republike Ivo Josipović te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Svjetski dan zdravlja, 7. travnja, pod motom "1.000 gradova - 1.000 života" ove se godine organizira u 1.000 gradova diljem svijeta na otvorenom prostoru, ulicama, trgovima, parkovima, s javnim pozivom svim građanima da se uključe u što većem broju u aktivnosti na otvorenom. (hina/metro-portal)

06.04.2010. 23:16:36
Novi komentar
nužno
nužno