« Biznis
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
SAJMOVI

Zagrebački sajam nautike na Velesajmu

Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu

Zagrebački sajam nautike po 24. put
Zagrebački sajam nautike po 24. put (Zagrebački velesajam)
Više o

sajam nautike

,

Zagrebački velesajam

Tradicionalni zagrebački nautički sajam održati će se od 18. do 22. veljače 2015. u paviljonima Zagrebačkog velesajma, a u svom 24. izdanju izložiti će bogatu ponudu brodskih motora, opreme za ronjenje, ribolov i jedrenje, te nautičke odjeće i obuće, što tu priredbu redovito čini dobro posjećenom, kao i poslovno najuspješnijim nautičkim sajmom u regiji. 

Zagrebački sajam nautike nezaobilazno je mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja.

Sajam prati slogan „Ploviti, otkrivati, živjeti", a hrvatskim malim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljonima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova.

Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu. Sajam nautike pratiti će i mnogobrojni stručni skupovi u organizaciji udruga malih brodograditelja, a biti će tu i bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće i još mnogo atraktivnih sadržaja zbog 
kojih se isplati biti na ovom sajmu.

Ako i niste ozbiljan kupac, svoj dolazak na sajam shvatite kao zalog za budućnost jer možda baš primjerak u koji se zagledate bude vaš već sljedeće godine!

U istom terminu na Zagrebačkom velesajmu održati će se i HOTEL & GASTROTEH - 7. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa.

27.01.2015. 16:45:00
Novi komentar
nužno
nužno