« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
2 MILIJUNA KUNA

Zagrebačka županija otvorila natječaj za stipendije

Zagrebačka županija raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za školsku godinu 2010./2011.

Sveučilište u Zagrebu
Sveučilište u Zagrebu (Cropix)
Više o

stipendije

,

Zagrebačka županija

,

studenti

,

učenici

Natječaj je otvoren do 15. listopada ove godine, priopćeno je danas iz Zagrebačke županije. Od 30 stipendija za učenike, prema kriteriju izvrsnosti dodijelit će se 10 stipendija, od toga tri za zanimanja glazbenog smjera. Prema socijalnom kriteriju dodijelit će se 20 stipendija za učenike, od čega 10 za deficitarna zanimanja kao što su alatničar, dimnjačar, krojač, fasader, slastičar, tesar, tokar i kozmetičar.

Od 20 stipendija za studente, prema kriteriju izvrsnosti dodijelit će se do 10 stipendija, od toga najviše tri stipendije za zanimanja glazbenog smjera. Prema socijalnom kriteriju dodijelit će se do 10 stipendija.

Kao i prošle godine stipendije se dodjeljuju za 12 mjeseci, a mjesečno iznose 500 kuna za učenike i 1000 kuna za studente, navodi se u priopćenju. Prijedlog liste kandidata za dodjelu stipendija objavit će se na oglasnim pločama svih gradova i općina u Zagrebačkoj županiji u roku od 45 dana od isteka roka za podnošenje prijava.

Tekst natječaja i prijavni obrazac nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije: www.zagrebacka-zupanija.hr, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6009 492, stoji u priopćenju iz Zagrebačke županije. (hina/metro-portal)

30.09.2010. 11:56:09
Novi komentar
nužno
nužno