« Ostali sportovi
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
31. SIJEČNJA DO 6. VELJAČE

Zagreb Indoors: Dolaze Gasquet, Garcia-Lopez i Štepanek

Na šesto izdanje ATP turnira u Zagrebu dolazi nekoliko poznatih svjetskih imena, kao i četvorica najboljih hrvatskih tenisača

Zagreb Indoors: Dolaze Gasquet, Garcia-Lopez i Štepanek
Zagreb Indoors: Dolaze Gasquet, Garcia-Lopez i Štepanek (Drago Sopta/Cropix)
Više o

zagreb indoors

,

ATP Zagreb

Osim četvorice najboljih hrvatskih tenisača, Marina Čilića, Ivana Ljubičića, Ive Karlovića i Ivana Dodiga, na šestom izdanju ATP "Zagreb Indoorsa" koji će se održati od 31. siječnja do 6. veljače sljedeće godine nastup je potvrdilo još nekoliko vrlo poznatih imena.

Tako će u Zagrebu između ostalih nastupiti i Francuz Richard Gasquet, koji je prije dvije godine bio sedmi na svijetu, a danas zauzima 30. mjesto ATP ljestvici, pa Španjolac Guillermo Garcia-Lopez, 33. na svijetu, te Čeh Radek Štepanek, koji je trenutačno 62. na ATP ljestvici, ali je 2006. bio i osmi na svijetu.

Turnir će se održati mjesec dana uoči Davis Cup dvoboja Hrvatske i Njemačke, pa će biti zanimljivo vidjeti u kakvoj su formi Nijemci. Svi kandidati za njemačku reprezentaciju, osim najboljeg igrača Philippa Kohlschreibera, prijavljeni su za turnir. Vraća se prošlogodišnji finalist Michael Berrer, a tu su još Florian Mayer, Benjamin Becker, Philipp Petzschner, Tobias Kamke i Mischa Zverev, pa će Nijemci, uz Hrvate, biti najzastupljenija nacija.

Najslabije rangirani igrač koji je izravno ušao u glavni turnir je Slovak Lukaš Lacko, trenutačno 89. igrač svijeta.

Naslov pobjednika branit će naš prvi "reket" Marin Čilić koji je slavio na Zagreb Indoorsu 2009. i 2010. godine. (hina/metro-portal)

22.12.2010. 20:51:58
Novi komentar
nužno
nužno