« Kultura
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
CEKATE

Zadnja predbozićna šetnja/Mapiranje Trešnjevke

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke pozivaju Vas da nam se pridružite na zadnjoj ovogodišnjoj istraživačkoj šetnji koja ovom prilikom kreće s Trešnjevke prema Trnju

Mapiranje Trešnjevke do Trnja
Mapiranje Trešnjevke do Trnja (Cekate)
Više o

Cekate

,

Mapiranje Trešnjevke

Približava se kraj godine i od našeg ovosezonskog programa ostala je još samo jedna šetnja, predbožićni posjet trešnjevačkom (sjevero)zapadnom susjedstvu, koja se održava u petak, 23.12.2016. sa početkom u 18h, a sastanak je „ispod sata" kod Sportske dvorane Cibona, trg Dražena Petrovića. 

U sklopu šetnje posjetit ćemo Trnje, kvart koji je podosta sličan Trešnjevci, ali ima i svoje posebnosti. Baš o njima biti će dosta riječi tokom šetnje. 

Preporučamo dolazak javnim prijevozom jer će završetak šetnje biti dosta udaljen od ishodišta!

Šetnja traje otprilike, 2,5 sata, a vodi ju Vanja Radovanović, naš neumorni voditelj tura, ujedno i autor bloga Nepoznati Zagreb. Program je za polaznike besplatan. 

Što se tiče slijedeće godine - ponovo očekujte niz šetnji i posjeta zanimljivim mjestima Trešnjevke (raspored će biti objavljen OVDJE početkom ožujka) a u mjesecu svibnju opet sudjelujemo u programu Jane's Walk dana. 

Što se tiče drugih aktivnosti  detalje ćemo objaviti i na našoj web stranici i Facebook profilu!

Do tada - želimo svima ugodne praznike, sretan Božić i sve najbolje u Novoj 2017. godini, a nadamo se da ćemo se s nekima od vas vidjeti i uživo u petak, 23.12.!

16.12.2016. 10:29:00
Novi komentar
nužno
nužno