« Biznis
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
EUROMONEY

Zaba još jednom proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj

Svečana dodjela Euromoneyevih nagrada za izvrsnost 2019. održana je sinoć u Londonu

ZABA opet na vrhu
ZABA opet na vrhu (Arhiva)
Više o

Zagrebačka banka

,

najbolja banka

Zagrebačka banka je proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj, a UniCredit je osvojio ukupno pet prestižnih nagrada koje dodjeljuje vodeći međunarodni poslovni časopis Euromoney. Svečana dodjela Euromoneyevih nagrada za izvrsnost 2019. održana je sinoć u Londonu.

UniCreditu su dodijeljene sljedeće nagrade:

Najbolja banka u Hrvatskoj

Najbolja banka u Italiji

Najbolja banka u Srbiji

Najbolja banka za upravljanje imovinom u SIE

Najbolja banka za transakcijske usluge u SIE

Jean Pierre Mustier, glavni izvršni direktor UniCredita, komentirao je: "Kao jednostavna pan-europska poslovna banka, ovih pet nagrada primamo kao jedan tim. Želim zahvaliti svim našim zaposlenicima na marljivom radu i trudu koji ulažu kako bismo pružili kvalitetnu podršku svojim klijentima diljem Europe - ovo je priznanje njihova zasluga."

Euromoneyeve nagrade za izvrsnost dodjeljuju se poslovnim i investicijskim bankama koje pružaju vodeće proizvode i usluge na tržištu te se brzo prilagođavaju promjenjivim tržišnim i regulatornim uvjetima. Dobitnici nagrada moraju biti uzori u pogledu vođenja poslovanja i zadovoljavanja potreba klijenata.

Euromoneyeve nagrade za izvrsnost (Euromoney Awards for Excellence) utemeljene su 1982. godine kao prve nagrade te vrste u globalnoj bankarskoj industriji.

„Ponosni smo da je Euromoney ponovo prepoznao Zagrebačku banku kao najbolju banku u Hrvatskoj. Zahvalni smo svim našim zaposlenicima koji su doprinijeli tom uspjehu. Zahvaljujući njihovoj predanosti i angažmanu u 2018. smo ostvarili sve naše strateške ciljeve. Usredotočeni smo na transformaciju poslovanja banke, uvođenje novih tehnologija i pružanje optimalnih rješenja za naše klijente. Za njih, kao i za naše zaposlenike, nastavljamo stvarati poticajno okruženje, doprinoseći ekonomskom i društvenom napretku", poručili su Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave i Claudio Cesario, General Manager i zamjenik predsjednika Uprave Zagrebačke banke nakon što su u srijedu u Londonu preuzeli nagradu. 

16.07.2019. 14:03:00
Novi komentar
nužno
nužno