« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca
REKORDNA PONUDA

Za Francka Riberya 70 milijuna eura

Vodstvo Manchester Uniteda krenulo je u 'lov' na francuskog reprezentativca.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Manchester United

,

Franck Ribery

,

Cristiano Ronaldo

,

ponuda

,

Bayern

Prema pisanju britanskih listova ManU je Bayernu ponudio čak 70 milijuna eura odštete za francuskog veznjaka, što je rekordna odšteta u povijesti nogometa. Sve je očitije kako je ManU spreman prodati Cristiana Ronalda, a za njegovu zamjenu izabrali su Riberya.

U redovima njemačkog velikana već mjesecima uporno ponavljaju kako Ribery nije na prodaju, međutim teško je vjerovati kako imaju snage odbiti 'nemoralnu ponudu' s Old Trafforda, posebice što Ribery sve jasnije iskazuje svoje nezadovoljstvo rezultatima koje postiže bavarska momčad.

Ribery na Allianz Areni zarađuje osam milijuna eura godišnje, a njegov ugovor traje do 2011. godine. Manchester mu nudi oko deset milijuna eura što bi ga činilo jednim od najbolje plaćenih igrača Uniteda.

"O svemu ćemo razgovarati na koncu sezone. Sada se moramo koncentrirati za samo završnicu," kazao je glavni menadžer njemačkog sastava Uli Hoeness.

Ukoliko Bayern prihvati ponudu Crvenih vragova biti će to rekordni transfer u povijesti nogometa. Rekord još uvijek drži transfer Zinedine Zidanea iz Juventusa u Real Madrid iz 2001. koji je iznosio 66 milijuna eura. Na drugom mjestu je transfer Luisa Figa iz Barcelone u Real Madrid 2000. (58), a na trećem mjestu je transfer Hernana Crespa iz Parme u Lazio 2002. godine (53). (hina/metro-portal)

05.05.2009. 15:52:13
Novi komentar
nužno
nužno