« Biznis
objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana
COOL

Wolt i Vindija zajedno

Wolt i Vindija udružuju snage: Vindijine trgovine sada dostupne na Woltu u 10 hrvatskih gradova

Još parnera...
Još parnera... (Arhiva)
Više o

Vindija

,

Wolt

Wolt Zagreb i Vindija, jedna od vodećih hrvatskih prehrambenih tvrtki, udružili su snage kako bi korisnicima pružili još širi izbor proizvoda. Od trećeg kvartala ove godine, korisnici Wolta mogu naručiti proizvode iz Vindijinih trgovina u 10 hrvatskih gradova: Varaždin, Čakovec, Osijek, Rijeka, Zadar, Zagreb, Split, Pula, Karlovac i Koprivnica.

Ova suradnja omogućuje korisnicima Wolta jednostavan i brz pristup Vindijinim visokokvalitetnim prehrambenim proizvodima, uključujući popularne proizvode kao što su 'z bregov mlijeko, Cekin piletina i Vindon puretina. Najpopularniji proizvodi među korisnicima Wolta do sada su pileći proizvodi, kao što su pileći medaljoni, pileća prsa, pileća krila, pileći zabatak i mnogi drugi.

Kvalitetu Wolt aplikacije ne prepoznaju samo njeni korisnici, već gotovo svakodnevno svjedočimo tome da je među prvim izborom mnogih restorana i trgovina, bilo da se radi o većim, etabliranim brendovima ili pak malim obrtnicima. Upravo zato nas veseli svako novo partnerstvo, a osobito partnerstvo s Vindijom, jednom od vodećih hrvatskih prehrambenih tvrtki. Kontinuiranim poboljšavanjem kvalitete usluge i inovacijama na aplikaciji te dostavom unutar 30 minuta nastojimo našim partnerima osigurati rast prodaje i pouzdanu dostavu, a korisnicima još širi izbor iz udobnosti svog doma'', izjavio je Marin Šušnjar, direktor Wolt Hrvatska.

Grupa Vindija, sa sjedištem u Varaždinu, posluje od 1959. godine, a specijalizirala se za proizvodnju visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda poput mlijeka, sira, piletine i puretine. Proizvodi Grupe Vindije pod brendovima 'z bregov, Cekin, Vindon, Rozeto i Latica, dobitnici su mnogih priznanja i obilježeni su prestižnim oznakama poput „Dokazana kvaliteta Hrvatska", „Mlijeko hrvatskih farmi" i „Odabrale mame". Proizvodi Grupe Vindija dostupni su u preko 1000 trgovina diljem Hrvatske, uključujući i u Wolt Marketu, vlastitoj dark trgovini Wolta.

Na suradnju s Woltom nas je potaknula želja za stalnim napretkom, a prodajom putem Wolt aplikacije uspješni i prepoznatljivi brandovi grupe Vindija koji su posvećeni kvaliteti, dobivaju veću vidljivost, novi način oglašavanja brenda i proizvoda te time i veći broj kupaca mlađe populacije. Dugoročno od suradnje sa Woltom, uz dosadašnju uspješnost i prepoznatljivost, očekujemo još jače isticanje svojih brandova i proizvoda, veći doseg do novih kupaca te povećanje prodaje", poručio je Saša Vojnović, direktor Vindija trgovine d.o.o.

Platforma Wolt trenutno je dostupna u 35 hrvatskih gradova, a svoje proizvode i usluge na Woltu nude tisuće partnera restorana i trgovaca. Iako je u početku prvenstveno bio platforma za dostavu hrane, u posljednjih šest godina Wolt je znatno proširio svoju ponudu i danas je aplikacija koja gotovo u potpunosti može zadovoljiti sve potrebe svojih korisnika uz dostavu u roku od 30 minuta.

17.07.2024. 13:42:00
Novi komentar
nužno
nužno