« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

Wiko View4 izgleda cool i ima pristupačnu cijenu

S ugrađenim octa-core A25 procesorom i 3GB RAM ne bi trebali imati problema sa obavljanjem svakodnevnih zadataka niste li zahtjevni korisnik

Wiko View4
Wiko View4 (Wiko)
Više o

Wiko

,

Wiko View4

Wiko brend ove godine produbljuje svoju usredotočenost na autonomiju baterije za svoj najnoviji model View4. Budući da ste uvijek u pokretu i da život nikad ne spava, potrebna vam je snaga da napunite sve te sate.

Wiko View4 ima ogromnu 5000 mAh bateriju koja pruža trodnevnu uporabu sa samo jednim punjenjem. Zahvaljujući optimizaciji softvera i hardvera, izvedba njegovog procesora troši manje snage od onih iz posljednje generacije.

Nadalje, WIKO surađuje s priznatim laboratorijem za ispitivanja, SmartViser, radi podvrgavanja strogim ispitivanjima i garantiranja najviše razine autonomije kod svih WIKO pametnih telefona.

MODERAN DIZAJN

Boje View4 kućišta izrađenog od stakla nadahnute su noćnim nebom i igrom svjetla. Zaslon je duljine dijagonale 6.52'' , HD+ rezolucije i 20:9 omjerom prikaza.

PAMETNA TROSTRUKA KAMERA

Zahvaljujući View4 trostrukoj stražnjoj kameri, snimat ćete obojane i all-inclusive fotografije na profesionalnoj razini! 13MP senzor hvata bez muke fotografije i portrete u svakoj situaciji.

Opremljen je AI pametnim značajkama za automatsko prepoznavanje prizora i prilagođavanje. Podijelite točno ono što vidite bez rezanja prizora i odmicanja. 114° Super Wide Angle kamera je besprijekorno prilagođena za jednostavne snimke panorama i velike grupne fotografije. A što je s nagovještajem zamagljenja? 13MP kamera radi zajedno sa svojim 2MP dubinskim senzorom u Bokeh načinu za izvanredne zamagljene učinke.

ISPOD HAUBE

S ugrađenim octa-core A25 procesorom i 3GB RAM ne bi trebali imati problema sa obavljanjem svakodnevnih zadataka niste li zahtjevni korisnik. Kapacitet interne flash memorije je 64 GB. Možete spremiti 4.000 fotografija, ili 50 epizoda vaših omiljenih programa ili 300 glazbenih albuma ili 140 igrica. I kao vrhunac svega, možete povećati kapacitet memorije pomoću microSD kartice do 256 GB.

TIPKA ZA GOOGLE ASISTENTA

Jednostavnim dodirom integrirane tipke za Google Asistenta otvara se Walkie Talkie način gdje možete izravno uputiti Google da vam postavi budilicu, osvježi vaš kalendar, provjeri vremensku prognozu, uključi svjetlo bljeskalice, itd. Nema potrebe gubiti vrijeme na otključavanje vašeg telefona ili na pokretanje glasom izgovaranjem "OK Google".

Wiko View4 će biti dostupan od kraja ožujka 2020. 

Piše: Sanja Ledinek
25.02.2020. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno