« Spektakli
objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci
COOL

White Rabbit pokrenuo online seriju o custom kulturi u Hrvatskoj

White Rabbit je platforma temeljena na Kustom Kulture pokretu koji se naslanja prvenstveno na 50te i 60te godine prošlog stoljeća

Što se sve radi u Hrvatskoj?
Što se sve radi u Hrvatskoj? (White Rabbit)
Više o

White Rabbit

,

Cuckoo Garage

Online serija o jedinstvenim ljudima i njihovim pričama upravo je puštena! Radi se o serijalu koji prati različite ljude, fokusira se na njihove projekte, životni stil i strast. U prvoj epizodi gost je Tvrtko Kapuđija aka Cuckoo Garage.

Epizoda je snimana u njegovim radionama u okolici Zagreba, a publici otkriva što znači biti custom proizvođač motora u Hrvatskoj i zašto je dobro nositi kacigu dok se igra tenis. Iza cijelog projekta stoji White Rabbit, platforma koja u javnost izlazi na mala vrata, polako, ali sigurno.

White Rabbit je platforma temeljena na Kustom Kulture pokretu koji se naslanja prvenstveno na 50te i 60te godine prošlog stoljeća. Inspirirani su motociklizmom, autobilizmom, ali isto tako i glazbom, umjetnošću i stilom života tog perioda.

Njihov cilj je predstaviti svijet custom kulture promicanjem pojedinaca, projekata i događaja u Hrvatskoj i regiji, a i istovremeno okupiti zajednicu s ciljem pokretanja novih ideja i inicijativa. Više o svemu pronađite na njihovim društvenim mrežama.

11.05.2019. 17:17:00
Novi komentar
nužno
nužno