« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina
ODLIČNO

WhatsApp omogućava slanje poruka offline

Glavno poboljšanje uključeno u nadogradnju je dodatak nove funkcije koja korisnicima omogućuje slanje poruka čak i kada nisu spojeni na internet

Stalno unapređivanje usluge
Stalno unapređivanje usluge (Arhiva)
Više o

slanje poruka

,

WhatsApp

,

offline

WhatsApp je nedavno objavio novu nadogradnju aplikacije koja donosi nekoliko zanimljivih funkcija korisnicima iOS platforme. Sve što je potrebno je na svom uređaju instalirati posljednju verziju WhatsAppa (2.17.1).

Glavno poboljšanje uključeno u nadogradnju je dodatak nove funkcije koja korisnicima omogućuje slanje poruka čak i kada nisu spojeni na internet.

Primjerice, ako nemate vezu, napišete poruku i kliknete na send, a poruka će ostati na čekanju sve dok ne budete povezani na bežični ili mobilni internet.

Android korisnici već su u mogućnosti to učiniti s WhatsApp porukama. Najnovije ažuriranje također će vam omogućiti da pošaljete do 30 fotografija ili videa odjednom. Prethodni granica je bila 10.

Osim ove funkcije, Whatsapp je odlučio i redizajnirati zaslon korištenja skladištenja pa će korisnici sada moći upravljati internom memorijom svojih telefona tako što će obrisati pojedine vrste poruka, posebno video poruke.

U posljednjih nekoliko mjeseci WhatsApp je napravio nekoliko poboljšanja svoje usluge. Poruke se mogu obrisati prije nego ih primatelj pročita, a uvedena je i opcija videopoziva koji je potpuno zaštićen, odnosno enkriptiran pa se razgovori ne mogu prisluškivati.

31.01.2017. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno