« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
WS11

Web::Strategija 1011 - Frontend naš svagdašnji

Space. The final frontend. This is a conference involving the enterprise solutions and it's speakers missions to explore new forms and seek out new usabilities

Web::Strategija 1011
Web::Strategija 1011 (WS11)
Više o

Web::Strategija 11

,

WS11

,

Frontend naš svagdašnji

Frontend je ono što je ispred nas. Što gledate svakodnevno na svim web stranicama koje posjećujete. Novinski portali imaju svoj frontend. Internet bankarstvo također. Svaka web trgovina ima svoj frontend. Ma ama baš svaki javni web servis ga ima. Nema tko ga nema. Frontend je naš svagdašnji i zato - učinimo ga: boljim, jednostavijim, zdravijim, humanijim.

Neka Vam u tome pomogne poslovno-tehnička web developerska konferencija Web::Strategija 1011 (skraćeni naziv: WS11) koja će se održati prvog dana - 16.06.2011. (četvrtak) u Zagrebu, dok su za drugi dan 17.06.2011. (petak) pripremljene dvije edukacije (Ethical Hacking i SCRUM method) za grupu zainteresiranih web developera.

Prijave za oba dana možete učiniti putem web obrasca OVDJE.

"Zanimljivo je kako Web::Strategija inspirira web developere na primjenu inovativnih rješenja" - izjavila je prošlogodišnja ambasadorica Web::Strategije i ovogodišnja članica programskog odbora Tajana Mrazović iz web, dizajn i marketing agencije Metuzalem.

Ako niste znali, Web::Strategija je...

  • ...jedina konferencija o webu s neprekidnim trajanjem od samog početka (2008. godina)
  • ...konferencija koja se jedina održava TRI puta godišnje!
  • ...najposjećenija konferencija o webu u Hrvatskoj
  • ..."najpopularnija konferencija u Hrvatskoj" (prema prilogu objavljenom nakon prošlogodišnje Web::Strategije 7 na nacionalnoj televiziji)
  • ...jedna od najvećih konferencija o webu u cijeloj regiji (prema broju sudionika, na kojima se sveukupno do sada educiralo i družilo preko 1,200 jedinstvenih sudionika)
  • ...konferencija na koju jedino svi članovi Web::Klub-a dolaze besplatno
  • ...konferencija koju sponzoriraju najuspješnije tvrtke u regiji za web i IT:
    • Microsoft Hrvatska (ZLATNI SPONZOR!)
    • Vritus dizajn
    • Logit - internet rješenja
    • Kliks.hr
    • crnogorska domena .ME
    • Pet minuta
  • ... konferencija koju medijski, između ostalog, prate najposjećeniji portali: Net.hr, Monitor.hr, tportal.hr, tematski najutjecajniji portal Rep.hr te najautoritetniji IT časopis VIDI

Zašto doći i ovaj puta?

Web::Strategija je oduvijek bila odlično mjesto razmjene iskustva i informacija te mjesto stvaranja novih i obnovu postojećih kontakata u opuštenoj atmosferi.

Web::Strategija 1011 je u jutarnjem terminu prvog dana prvenstveno namjenjena poslovnim ljudima (naručiteljima web rješenja, voditeljima web projekata, managerima, direktorima, poduzetnicima, ...) dok će u popodnevnom dijelu biti održane web developerske - "hard core" teme.

"Želja organizatora Web::Strategije je da sa ostvarenim kontaktima, stručnim znanjem i informacijama o trendovima dalje razvijate svoje poslovanje na i za web te da uzdižete na viši razinu odnose sa svojim postojećim klijentima. I svakako da istovremeno stvarate nove klijente. Zašto?! Pa i oni dolaze na Web::Strategiju!" - predložio je Vlatko Košturjak, član programskog odbora Web::Strategije 1011, te ujedno i predsjednik HULK-a (Hrvatske udruge Linux korisnika).

Sve informacije o konferenciji možete naći na www.webstrategija.com/11

Kome je namijenjena konferencija?

Web::Strategija 1011 će zbog svog dualnog programa (ujutro za poslovnu publiku, a popodne za web developere - tehničke teme) okupiti prvog dana na jednom mjestu, osim web developera i sljedeće sudionike:

  • kupce / naručitelje (web stranica, web aplikacija)
  • voditelje web timova
  • poslodavce koji zapošljavaju web developere - direktore, menadžere
  • zaposlene u web odjelima, marketinškim odjelima i e-PR odjelima
  • web novinare te
  • studente ekonomskih i tehničkih fakulteta

"Web stranica, pa tako i sam proces izrade i ažuriranja iste, bitan je dio poslovnog procesa za svaku modernu tvrtku. Bez obzira na njezinu veličinu! Zato na Web::Strategiji 1011 upoznajte one koji Vas neće zavlačiti oko izrade web stranice - upoznajte profesionalne web developere koji će Vam pomoći u tome!" - objasnio je član programskog odbora Domagoj Pavlešić, iz agencije dizzy.hr koja se webom bavi već trinaest godina, te koji je ujedno i voditelj projekta WebUG (Web User Group).

Kako se registrirati za dolazak?

Ovih dana, kada nije definiran cjelokupni program konferencije, možete po jeftinijoj cijeni rezervirati svoje mjesto na web developerskoj Web::Strategiji 1011. Kotizacije i ponudu za drugi dan konferencije provjerite OVDJE, a još danas se registrirajte OVDJE. Kasnije će cijena kotizacije biti veća.

P.S. Otvorene su i online prijave za natječaj Zlatna nagrada Web::Strategije u dvije kategorije: Web upotrebljivost 2011 i Web inovativnost 2011. Napominjemo da su ovo jedine regionalne nagradne kategorije koje nagrađuju izvođače (web developere!!!), a ne naručitelje ili samo proizvod. Sada je prilika da se prijavite i dokažete da ste bolji od konkurencije. Prijavite što više Vaših radova! Dobitnici će biti javno proglašeni na Web::Strategiji 1011.

P.P.S. Usput, ako Vas zanima, prošlogodišnji nagrađeni dobitnici u ovim istim kategorijama su bili: iDEA studio, web.burza, Globaldizajn, Web marketing & POSLuH, Omnisdata te Listopad Web Studio.

19.04.2011. 17:33:06
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Marketinške agencije
    03.12.2011. 18:19
    Web strategija za 2012, povećanje oglašavanja na internetu...
Novi komentar
nužno
nužno