« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
Warehouse

Za skejtere: U Zagrebu se otvara najveći extreme centar u regiji

Ljubitelji ekstremnih sportova napokon dolaze na svoje u metropoli

Warehouse Skatepark u Zagrebu
Više o

Warehouse

,

extreme park

,

skatepark

Kombinirajući cijeli spektar mogućnosti od extreme sport shopa, poligona za prakticiranje extremnih sportova, cafe bara i bogatog popratnog kulturnog sadržaja Warehouse Skatepark zaljubljenicima u extremne sportove u Hrvatskoj i šire napokon će ispuniti sve potrebe.

Prvi extreme facility centar u Hrvatskoj Warehouse Skatepark otvara se u subotu 26.veljače u Zagrebu na adresi Slavonska avenija 3, već u popodnevnim satima i ima namjeru trajati do ranih jutarnjih sati. Centar je površine 1200 kvadratnih metara, najveći na području regije, a sadržavat će tri zasebne cjeline koje će se međusobno nadograđivati stvarajući bogat extreme sport sadržaj kako za sudionike tako i za posjetitelje.

Riječ je o extreme sport shopu u kojem ce svi zainteresirani moći kupiti svu potrebnu opremu za bavljenje extremnim sportovima. Kroz shop će se ulaziti u prostor caffe bara namijenjenog druženju svih ljubitelja extremnih sportova, ali u druženju će imati mogućnost uživati i roditelji dok njihovi potomci usavršavaju i treniraju atraktivne sportove za koje je centar namijenjen.

Osim društvene, caffe bar će imati i edukacijsku ulogu prezentiranja i promicanja raznih kulturnih sadržaja izravno povezanih s extremnim sportovima. Iz cafe bara sljedeći ulaz vodi u poligon koji sadrži sve elemente potrebne za kvalitetno bavljenje extremnim sportovima.

Program svečanog otvorenja stavlja imperativ na bogat sportski program kojem zasigurno neće nedostajati atraktivnosti i zvučnih imena, nakon čega slijedi i glazbeni dio programa s mnoštvom iznenađenja, o čemu uskoro više....

17.02.2011. 12:14:20
Novi komentar
nužno
nužno