« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
RAZLOG PORAZA HAJDUKA

Vučević: Izgubili smo jer smo neiskusni

Hajduk je na svom terenu izgubio od AEK-a, a trener za poraz okrivljuje neiskustvo svojih igrača

Goran Vučević
Goran Vučević (Vladimir Ivanov/CROPIX)
Više o

Goran Vučević

,

Europska liga

,

Hajduk AEK

Trener Hajduka Goran Vučević je ocijenio da je njegova momčad u utakmici Europske lige protiv grčkog AEK-a platila danak neiskustva i izgubila 1:3, dok je trener grčkog sastava Manuel Jimenez naglasio kako je njegova momčad pobijedila jer je popravila svoju igru u drugom poluvremenu.

"U prvom poluvremenu Hajduk je igrao odlično i nedostajali su samo golovi koji bi utakmici dali drugačiji smjer", rekao je Vučević. Naglasio je kako mu je neshvatljivo što njegova momčad, koja je u prvom poluvremenu stvorila više izglednih prilika, nije uspjela postići gol.

"Hajduk je mlada momčad, platila je danak neiskustvu te smo se u prvom poluvremenu previše potrošili, a zatim fizički pali u drugom poluvremenu,", kazao je Vučević.

Dodao je kako su njegovi igrači u prvom poluvremenu, zbog nedostatka iskustva, imali i 'nepotrebne trke' što im je oduzimalo snagu. Po Vučevićevim riječima nakon večerašnjeg poraza stanje među Hajdukovim nogometašima 'nije dobro'.

"Ali, ovo je realnost Hajduka od koje ne možemo pobjeći i sada moramo učiniti sve da se što bolje pripremimo za iduću utakmicu protiv Šibenika u hrvatskom prvenstvu", kazao je Vučević

Trener AEK-a Jimenez je istaknuo kako je Hajduk u prvom poluvremenu dominirao.

"U stanki nakon prvog poluvremena sa svojim sam se igračima dogovorio da moramo igrati bolje, jer ovo je europsko natjecanje, a to se i dogodilo", kazao je Jimenez. On smatra kako Hajduk u drugom poluvremenu nije fizički pao nego se AEK uspio bolje organizirati.

"Jedini problem Hajduka je da je AEK u drugom poluvremenu bio puno bolji nego u prvom", kazao je Jimenez. Dodao je kako ga je oduševilo što su navijači Hajduka bučno navijali za svoju momčad i u trenutku kada je gubila 0:3.(hina/metro-portal)

01.12.2010. 23:41:17
Novi komentar
nužno
nužno