« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Vrhunska produktivnost i zabava uz AOC 34-inčni WQHD monitor

Multimedijski urednici, inžinjeri, tržišni analitičari ili bilo koji drugi profesionalci vjerojatno će cijeniti prednosti poboljšane produktivnosti kod ovog modela

Sjajan novi AOC-ov monitor
Sjajan novi AOC-ov monitor (AOC)
Više o

AOC u3477Pqu

,

AOC monitori

,

IPS

AOC postavlja nove standarde za velike monitore uz u3477Pqu model.  Kao jedan od vodećih globalnih brendova na tržištu monitora, AOC probija led u ovom segmentu kombinirajući impresivne dimenzije s poboljšanom produktivnošću.

Ovaj 34-inčni (86.7 cm) WQHD monitor pravi je izbor za kino entuzijaste i zahtjevne multitasking korisnike s obzirom da pruža sliku visoke razlučivosti s 4.95 milijuna piksela na UltraWide panoramskom 21:9 prikazu garantirajući izvrsnu jasnoću slike, sitne detalje i 1.07 milijardi boja.

Uz impresivnu rezoluciju od 3440 x 1440 piksela na više od četvrtine jednog kvadratnog metra na području prikaza te idealnim  omjerom omogućuje gledateljima uživanju u filmovima bez crne trake na vrhu i na dnu. Također, zahvaljujući idealnom spoju hardvera i softvera, korisnici jednostavno mogu gledati film i igrati kompjutorske igrice u isto vrijeme na istom monitoru. Uz mnoge različite priključke kao što su USB 3.0 i DisplayPort, AOC pruža i integrirani HDMI priključak s MHL funkcionalnošću koja omogućuje korisniku da izravno projicira sadržaj s pametnih telefona i tableta na veliki ekran.

Redefinirana produktivnost

Multimedijski urednici, inžinjeri, tržišni analitičari ili bilo koji drugi profesionalci koji rade s proračunskim tablicama vjerojatno će cijeniti prednosti poboljšane produktivnosti kod ovog modela. Zahvaljujući prikazu od 79.9 x 33,5 cm, što zauzima više od četvrtine od jednog kvadratnog metra, ovaj monitor omogućuje korisniku postavljanje gotovo četiri DIN A4 stranice jednu pored druge ili brzi pregled više od 16 prijenosnih video zapisa poput nadzornih kamera prikazanih jednu uz drugu bez iskrivljenja. Potrebno je istaknuti da monitor ima istu visinu kao i 27-inčna verzija što omogućuje udobrno korištenje jer nije potrebno pomicati glave gore i dolje tijekom gledanja kompleksnih dijagrama. Štoviše, zbog svoje veličine kao i oštre slike s preciznim detaljima, ovaj monitor također je koristan za prikazivanje sadržaja većoj grupi ljudi.

Jednako važne su i značajke „slika u slici" i njihov usporedni prikaz koje omogućuju gledanje sadržaja iz različitih izvora istovremeno, a zahvaljujući  inovativnom AOC Screen+ softveru koji odvaja veliki zaslon na četiri okna, brokeri više ne trebaju odlučivati između gledanja burzovnih detalja i završavanja važnog posla za sljedeći dan. Dodatna pogodnost je potpuna ergonomska fleksibilnost kako bi svi korisnici ostvarili veću produktivnost. Stoga se od 34-inčnog monitora može očekivati široki raspon značajki koje pomažu smanjiti umor kao što su značajke zakretanja, rotiranja, nagiba te podešavanje visine ekrana do 130 mm. Nadalje, monitor se može podesiti na VESA pripadajuće zidne nosače i police.

Redefinirana zabava

AOC-ov najveći IPS monitor, u3477Pqu model, pruža impresivnih 4.95 milijuna piksela na ekranu 34-inčne dijagonale (86.7 cm). Za zahtjevne multitaskere i kino entuzijaste kao i one koji traže monitor koji kombinira produktivnost i kino osjećaj, u3477Pqu monitor donosi vrhunske i detaljne prikaze slika u 21:9 formatu.

Zahvaljujući Real 8-bit +FRC postavki, ovaj monitor proizvodi više od milijardu boja, a donosi i vrlo visoku stopu osvježenja od 60 Hz i vrijeme odziva piksela od samo 5 ms. Tako je novi AOC monitor izrazito pogodan za brzu zabavu kao što su računalne igrice te značajno poboljšava učinak koji izgleda kao oblak na tamnom ekranu mnogih promatrača. Opremljen s različitim izvorima signala, odličnim upravljanjem bojama, kristalno jasnim slikama i skupinom integriranih 3W zvučnika, monitor je idealno opremljen za gledanje filmova koji zahtijevaju vrhunsku rezoluciju i zvuk.

Nadalje, dizajn s glatkim i tankim okvirom mogućuje korisnicima s više monitora slaganje velikog radnog prostora bez ikakvih prekida ekrana. Ovaj monitor također koristi visoko kvalitetni IPS panel za posebno široke kutove gledanja do 178° vertikalno i horizontalno. Povrh toga, sa sjajem od 320 cd/m², u3477Pqu model čak je pogodan i za radna okruženja s jakim osvjetljenjem.

Zeleno orijentirani

Kao i kod mnogih drugih svojih monitora, AOC pruža u3477Pqu modelom pazi na okoliš. Osim potvrde o održivosti poput EnergyStar 6.0 i TCO 6.0, model također dolazi s inteligentnim softverom kao što je Eco Mode i e-Saver. Uz ovaj monitor dolaze i četiri USB priključka, dva standardna za 2,0 i 3,0, a integrirani DisplayPort osigurava brze i glatke prijenose slike. Umjesto Android entuzijasta, HDMI priključak nudi MHL tehnologiju koja omogućuje korisniku izravno gledanje sadržaja sa pametnih telefona i tableta na velikom ekranu. Ovim povezivanjem pametnih telefona sa 34-inčnim WQHD monitorom video pozivi se mogu učiniti još boljim doživljajem ili pružiti korisniku da s lakoćom odradi prezentaciju pohranjenu na pametnom telefonu.

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine jamstva, a novi model uskoro dostupan je od rujna u svim najboljim maloprodajama po cijeni od:

u3477Pqu - 4999,00 kn (PDV uključen)

22.07.2014. 12:35:00
Novi komentar
nužno
nužno